Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2022 8:58
Čas čtení 1:22
Tereza Šnajdrová

Johnny Depp a Amber Heard znovu před soudem. Herec bývalou manželku žaluje za údajnou pomluvu a urážku na cti

Johnny Depp a Amber Heard znovu před soudem. Herec bývalou manželku žaluje za údajnou pomluvu a urážku na cti
Zdroj: Getty Images/C Flanigan
NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP ZPRÁVY Z DOMOVA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Soudní spor mezi hollywoodskými hvězdami pokračuje. Amber Heard obvinila svého bývalého muže Johnnyho Deppa ze zneužívání, avšak herec vinu popírá. Jeho právníci Heard označili za „lhářku, která hraje svoji životní roli“.

Již od roku 2016 se táhne soudní spor mezi představitelem Jacka Sparrova z Pirátů z Karibiku Johnnym Deppem a jeho bývalou ženou Amber Heard, kterou měl herec údajně zneužívat, a to jak fyzicky, tak psychicky. Před soud se oba vrátili znovu před pár dny. Depp obvinění popírá a jeho právníci Heard označují za „lhářku posedlou svou image, která se léta připravovala na svoji životní roli,“ píše BBC a The Guardian.

Doporučeno
Istanbulská úmluva: Proč vzbuzuje takové vášně a co by její ratifikace znamenala, vysvětluje advokátka Lucie Hrdá Istanbulská úmluva: Proč vzbuzuje takové vášně a co by její ratifikace znamenala, vysvětluje advokátka Lucie Hrdá 5. února 2022 11:30

Soudní tahanice mezi Johnnym Deppem a jeho bývalou ženou Amber Heard pokračují. V neděli měla dvojice další stání, které se týkalo údajné pomluvy ze strany herečky z roku 2018. Pro Washington Post se tehdy popsala jako „veřejná osobnost, která reprezentuje domácí násilí“, a ačkoli Deppa jménem nezmínila, měla tím údajně poškodit jeho pověst a kariéru. Herec nyní Heard žaluje o 50 milionů dolarů (tedy 1,1 miliardy korun) za pomluvu a urážku na cti.

Paní Heard si roli oběti vymyslela, neboť ji Johnny Depp požádal o rozvod. Je posedlá svou image. Touto rolí žije již několik let a připravuje se na herecký výkon svého života,“ řekla Deppova právnička Camille Vasquez s tím, že Heard byla agresorem celého vztahu. 

Hereččiny právníci naopak tvrdili, že herečka musela léta snášet emocionální, slovní, ale také fyzické obtěžování ze strany Johnnyho Deppa, který ji chce nyní „zničit kariéru“. Herečka bývalého manžela žaluje o 100 milionů dolarů.

Doporučeno
Nikdo by neměl do práce chodit se strachem. Expertka Čmolíková Cozlová vysvětluje, jak se bránit proti sexuálnímu obtěžování Nikdo by neměl do práce chodit se strachem. Expertka Čmolíková Cozlová vysvětluje, jak se bránit proti sexuálnímu obtěžování 4. března 2022 7:00

Soudního sporu se účastnila i hercova starší sestra, která spolu s Deppem už v dětství čelila týrání jejich matky. „Máma křičela a křičela. Občas udeřila i našeho tátu,“ řekla Christi Dembrowski s tím, že Depp se agresivnímu chování matky nikdy nebránil. Herec je podle ní velmi jemný a milující bratr, syn i otec, jehož chování se změnilo, až když se seznámil s Amber Heard. „Najednou vypadal smutněji,“ řekla.

Podle Dembrowski Heard Deppa často urážela a v příklad uvedla větu, která jí utkvěla v hlavě poté, co byla Deppovi nabídnuta reklamní kampaň pro Dior. „Amber Heard mu řekla: ‚Proč by s tebou chtěl Dior obchodovat? Nemáš styl, jsi starý tlustý muž‘.

Soudní spor bude pokračovat v následujících sedmi týdnech, jeho vývoji tě budeme informovat. 

Domů
Sdílet
Diskuse