Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2022 19:37
Čas čtení 0:33
Barbora Volfová

Sleduj živě soudní proces Johnny Depp vs. Amber Heard

Sleduj živě soudní proces Johnny Depp vs. Amber Heard
Zdroj: TASR/AP/Steve Helber, Pool
NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Přinášíme ti návod, jak online sledovat jeden z nejvíce medializovaných soudních procesů.

 

Současně nejvíce medializovaný soudní proces začal 11. dubna 2022 ve Fairfaxu ve Virginii. Herec Johnny Depp žaluje svou bývalou manželku Amber Heard za pomluvu a poškození pověsti. Jako náhradu škody herec požaduje 50 milionů dolarů od obžalované.

Amber a Johnny začali vztah v roce 2012 a během let 2015 až 2017 byli manželé. Johnny Depp tvrdí, že poškodila jeho pověst, když zveřejnila sloupek v The Washington Post z roku 2018, v němž se herečka označuje za veřejně známou tvář domácího násilí. Přestože v článku není Deppovo jméno, přišel kvůli němu prý herec o lukrativní zakázky. Oba herci se přitom navzájem obviňují z fyzického násilí a tvrzení druhé strany zároveň popírají.

Pokud tě soudní proces zajímá a chceš být v obraze, můžeš jej sledovat v přímém přenosu, který vysílá Court TV. Online soudní proces Johnny Depp vs. Amber Heard najdeš i na Youtube

Domů
Sdílet
Diskuse