Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2022 15:24
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

Fanoušci kapely Rammstein zničili v Praze úrodu cukrové řepy

Fanoušci kapely Rammstein zničili v Praze úrodu cukrové řepy
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin
NEWS RAMMSTEIN
Uložit Uložené

Před týdnem se v Praze konal dvojkoncert německé kapely Rammstein, která na letiště v Letňanech přilákala až 60 tisíc fanoušků denně. Velkou show si nenechali ujít ani lidé bez lístku, kteří postávali v okolních polích.

Minulý týden se na pražském letišti v Letňanech konaly hned dva oficiální koncerty německé metalové kapely Rammstein. Těch se každý den zúčastnilo až 60 tisíc hudebních nadšenců, a protože byl zájem o show enormní, našli se i tací, na které se se vstupenkami nedostalo. Aby o koncert ale nepřišli, shromáždili se u plotu oddělujícího areál s polem, čímž zemědělcům zničili úrodu cukrové řepy, informuje na Facebooku Agrární komora České republiky.

Doporučeno
Vaření klávesisty v ohni i obří dělo ve tvaru penisu. Rammstein v Praze zahráli na vyprodaném letišti Vaření klávesisty v ohni i obří dělo ve tvaru penisu. Rammstein v Praze zahráli na vyprodaném letišti 16. května 2022 17:30

Areál letiště Letňany, na kterém se každé léto konají nejrůznější koncerty a akce, sousedí s pozemky zemědělců. Nestalo se poprvé, že lidé, kteří neměli vstupenku, postávali během koncertu za plotem, právě na zmíněné zemědělské půdě. Tu svým jednáním ale poškodili a zemědělci kvůli fanouškům kapely Rammstein přišli o úrodu cukrové řepy.

„Máte rádi kapelu Rammstein? Nedávný pražský koncert této skupiny byl pro návštěvníky určitě zážitek, ale ne už tolik pro zemědělskou společnost VIN agro,“ stojí v úvodu příspěvku Agrární komory České republiky.

„Její pole v sousedství letiště v Letňanech obsadili natěšení fanoušci, kteří neměli na koncert lístky, a zcela zničili úrodu cukrové řepy. Pravděpodobně je to vůbec nezajímá. K čemu pole, když se dnes vše dá koupit v supermarketu?! Za nás palec dolů. Zřejmě jen odraz dnešní společnosti a jejího pohledu na zemědělství,“ píše se pak.

Domů
Sdílet
Diskuse