Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2022 12:16
Čas čtení 0:50
Ilona Hobzová

Jaromír Jágr měl nehodu, přiznal její zavinění. „Myslel jsem si, že je to můj konec,“ uvedl. (Aktualizováno)

Jaromír Jágr měl nehodu, přiznal její zavinění. „Myslel jsem si, že je to můj konec,“ uvedl. (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)
NEWS ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Nehoda se stala v Plzeňské ulici v Praze.

Aktualizováno 13:45 – Český hokejista Jaromír Jágr ve středu havaroval v Plzeňské ulici v Praze. Se svým elektromobilem se srazil s tramvají. Skončil v péči záchranné služby. S informací přišel server Novinky.cz. Hokejista následně nehodu potvrdil na sociální síti. 

Nehoda bez vážnějších zranění

Nehoda se stala ve středu dopoledne u motolské nemocnice. „Elektromobil značky Kia s logem kladenských Rytířů se střetl s tramvají, která narazila na straně řidiče,“ napsal server Novinky.cz. Na místě musely zasáhnout všechny složky záchranného systému. Nehoda se obešla bez vážnějších zranění. Řidič auta, kterým byl podle Novinek Jaromír Jágr, skončil v péči záchranářů.

„Muž po nehodě podepsal negativní revers s tím, že nepotřebuje převoz do nemocnice,“ řekla serveru mluvčí záchranářů Jana Poštová. 

Nehodu krátce po poledni potvrdil i sám hokejista, který se vyjádřil na sociální síti. „Byla to moje chyba. Na Plzeňské jsem se snažil přejet z jednoho směru do druhého. Kontroloval jsem si tu druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já. Všiml jsem si jí půl metru přede mnou, na poslední chvíli,“ vysvětlil Jágr na Facebooku. Dodal, že sám vyvázl bez zranění a nejdůležitější je, že se nic nestalo cestujícím v tramvaji. 

Domů
Sdílet
Diskuse