Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2022 v 10:40
Čas čtení 0:48
Radim Šlechta

Střelba v Třinci: Podezřelý po potyčce s ostrahou vytáhl v nemocnici zbraň. Ke zranění naštěstí nedošlo

Střelba v Třinci: Podezřelý po potyčce s ostrahou vytáhl v nemocnici zbraň. Ke zranění naštěstí nedošlo
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Policie se případem zabývá.

Policie Moravskoslezského kraje vyšetřuje případ střelby v areálu třinecké nemocnice. V té se v brzkých ranních hodinách měly objevit dvě osoby, které po konfliktu začaly střílet. Zraněn naštěstí nikdo nebyl a oba podezřelí jsou teď v zadržení. Policie o případu informovala na Twitteru.

„Dnes v brzkých ranních hodinách došlo v areálu nemocnice v Třinci k výstřelu, ke zranění osob nedošlo. V této souvislosti policisté speciální pořádkové jednotky zadrželi dvě osoby,“ píše policie na Twitteru. K výstřelu mělo podle vyšetřovatelů dojít po slovní a fyzické potyčce mezi jedním ze zadržených mužů a ostrahou nemocnice.

„V tuto chvíli probíhají procesní úkony, zadržení jsou v podnapilém stavu a budeme s nimi pracovat, jakmile to okolnosti dovolí. K výstřelu došlo po slovním a fyzickém konfliktu mezi ostrahou objektu a jedním ze zadržených mužů,“ napsala policie.

Doporučeno
Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? 3. května 2024 v 16:55

Věk podezřelých policie neupřesnila a bude dále vyšetřovat okolnosti útoku. Oba zadržení měli být v podnapilém stavu, a policie tedy bude pokračovat ve vyšetřování později. Hned, jak to okolnosti dovolí.

Domů
Sdílet
Diskuse