Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. srpna 2022 11:54
Čas čtení 0:56
Radim Šlechta

Hogwarts Legacy: Uniklé záběry z nové hry ze světa Harryho Pottera ukazují hipogryfa a tvorbu postav

Hogwarts Legacy: Uniklé záběry z nové hry ze světa Harryho Pottera ukazují hipogryfa a tvorbu postav
Zdroj: Warner Bros.
NEWS HARRY POTTER JAKÉ HRY VYCHÁZEJÍ
Uložit Uložené

Z přednášky společnosti Autodesk unikly screenshoty a záběry připravované hry z prostředí Bradavic.

Od posledního filmu s Harrym Potterem uplynulo přes deset let. Přesto je příběh z prostředí Bradavic jedním z těch vůbec nejoblíbenějších. Potvrzuje to i fakt, že jednou z nejočekávanějších her letošního roku je Hogwarts Legacy, ve které budou moci hráči prozkoumat otevřené prostředí školy čar a kouzel. Natěšené fanoušky potěšily uniklé snímky, které jim přiblížily, jak bude vypadat tvorba postavy.

Na prezentaci společnosti Autodesk se objevilo několik momentů, které z bradavické videohry leccos prozradily. Kromě krátkého teaseru se na internetu krátce po skončení prezentace objevily screenshoty z prostředí tvorby postav. Hráči budou moci vzezření své postavy pravděpodobně drobně měnit. Přestože záběry nikdo po konci prezentace oficiálně nezveřejnil, fanoušci snímky obrazovky zaplavili sociální sítě.

Kromě tvorby postavy a nenápadného poodhalení několika postav naznačují uniklé záběry také konflikt hry, který by se mohl týkat bitvy o Bradavice. To prozrazuje jeden z názvů souborů, který na zmíněnou bitvu odkazuje. Mezi fanoušky Harryho Pottera a kouzelnického prostředí zarezonoval také záběr na hipogryfa, který se objevil v krátkém teaseru.

Vývojáři ještě oficiálně neprozradili ani to, kdy by měla hra vyjít. Naznačují, že by se jí fanoušci měli dočkat okolo letošních Vánoc. Hráč by se měl v rámci Hogwarts Legacy podívat do doby před dějem knih o Harrym Potterovi a poznat prostředí školy čar a kouzel z konce 19. století.

Domů
Sdílet
Diskuse