Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2022 v 10:45
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Čeští vývojáři potvrdili Mafii 4. Počkáme si ale ještě několik let

Čeští vývojáři potvrdili Mafii 4. Počkáme si ale ještě několik let
Zdroj: 2K
TECH ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Vývojáři ze studia Hangar 13 pracují na nové části série Mafia.

Studio 2K vyzpovídalo při oslavách 20. výročí slavné hry Mafia: The City of Lost Heaven tři vývojáře ze studia Hangar 13, kteří na sérii pracují již dlouhá léta. Mezi nimi byli i dva čeští veteráni Roman Hladík a Tomáš Hřebíček, kteří pracovali už na první části. Pan Hladík na závěr potvrdil, že ve studiu skutečně pracují na čtyřce, ale potrvá ještě několik let, než si ji zahrajeme.

Doporučeno
10 nejočekávanějších her do konce roku 2022 10 nejočekávanějších her do konce roku 2022 23. července 2022 v 9:30

Nová Mafie má podle herního magazínu Kotaku vzniknout v Unreal Engine 5, takže tvůrci nebudou využívat vývojářské nástroje svého „enginu“, ve kterém vytvořili Mafii 3 a remake Mafie 1. S touto informací zároveň přišlo oznámení, že šéf studia Haden Blackman končí ve své funkci, stejně jako provozní ředitel Matthew Urban.

Novým šéfem studia se údajně stane Nick Baynes, který vede britskou pobočku studia. Studio Hangar 13 je složeno ze čtyř poboček. První dvě jsou v Brně a Praze (bývalé 2K Czech), třetí v Brightonu a čtvrtá v Kalifornii. 

Domů
Sdílet
Diskuse