Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2022 20:04
Čas čtení 0:39
Radim Šlechta

Seriál Wednesday má nový trailer. Představil strýčka Festera i roli Christiny Ricci

NEWS NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový seriál přijde na Netflix 23. listopadu.

Temná rodina Addamsových je absolutním fenoménem. Není proto divu, že se na nový seriál Wednesday spousta lidí velmi těší. Připravovaný seriál o životě Wednesday Addams přijde na Netflix 23. listopadu. Nový trailer nyní odpověděl na mnohé otázky.

Doporučeno
10 největších rozdílů mezi knihami a filmy Pán prstenů a seriálem Rings of Power 10 největších rozdílů mezi knihami a filmy Pán prstenů a seriálem Rings of Power 7. října 2022 12:30
Wednesday, Addams
Zdroj: Netflix/Wednesday

Jednou z nejdiskutovanějších otázek byla úloha herečky Christiny Ricci. Ta si totiž Wednesday zahrála ve filmu z roku 1991 a v jeho pokračování z roku 1993. Nový trailer ukazuje, že si v něm Ricci zahraje vychovatelku/učitelku v Nevermore Academy, kam Wednesday nastoupila jako studentka. Její význam v rámci seriálu ale zatím zůstává v utajení.

Další zajímavostí v traileru je odhalení herce strýčka Festera, kterého ztvárnil Christopher Lloyd. V novém seriálu jej ztvární komik Fred Armisen. Server Variety upozornil na spekulace, že by se ve větší roli mohl v seriálu objevit i Johnny Depp, a to jako jeden z dvorních herců Tima Burtona, spolutvůrce seriálu.

Christina Ricci jako Wednesday v devadesátkovém filmu.
Christina Ricci jako Wednesday v devadesátkovém filmu. Zdroj: Paramount Pictures

V hlavní roli se představí Jenna Ortega. Doprovázet ji v příběhu bude řada dalších velmi známých herců. Uvidíme například Catherine Zeta-Jones, Luise Guzmána nebo Gwendoline Christie. 

Domů
Sdílet
Diskuse