Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2022 21:11
Čas čtení 0:48
Radim Šlechta

Halloween Ends může být kasovním trhákem. Hodnocení má však slabé

Halloween Ends může být kasovním trhákem. Hodnocení má však slabé
Zdroj: CinemArt SK
NEWS FILMY 2022
Uložit Uložené

Ještě před prvním víkendem vydělal poslední film s Michaelem Myersem 5,4 milionu dolarů.

Halloween Ends se ještě před premiérou dočkal pozoruhodných tržeb. Během čtvrtečních předpremiér utržil v kinech 5,4 milionu dolarů. Podle odhadů by za víkend mohl na lístcích dostat až desetinásobek. Informuje o tom Variety.

Slavný horror s Michaelem Myersem jako hlavním padouchem asi není třeba dlouze představovat. Série filmů Halloween děsí fanoušky hororu už od roku 1978. Sérii ve čtvrtek doplnil doposud poslední film Halloween Ends. Podívat se na něj mohli diváci ve 3 200 kinech ve čtvrtek a ve 3 901 místech během pátku. Již během těchto předpremiér ale Halloween utržil 5,4 milionu dolarů.

Doporučeno
10 nejlepších českých hororů 10 nejlepších českých hororů 29. června 2022 11:30

Podle odhadů by mohl během otvíracího víkendu dosáhnout přibližně na 50–55 milionů dolarů. To je přibližně o 20 milionů méně než jeho předchůdce z roku 2018, ale při pohledu na čísla současně vydaných filmů odhady naznačují, že se bude jednat o kasovní trhák. Halloween Ends představuje poslední díl série, minimálně do chvíle, než se objeví další restart.

Oproti slibným tržbám se ale snímku doposud příliš nedaří v recenzích ani u kritiků, ani u diváků. Na serveru Rotten Tomatoes dostal od kritické obce v průměru 44 % a 59 % u diváků. Redakce Refresheru udělila poslednímu filmu ze série čtyři hvězdičky z deseti. Recenzi našich kolegů si můžeš přečíst zde.

Domů
Sdílet
Diskuse