Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2022 14:17
Čas čtení 0:45
Denisa Šútorová

Billie Eilish a Nike představují nové tenisky Air Force 1 Low

Billie Eilish a Nike představují nové tenisky Air Force 1 Low
Zdroj: Getty Images/Dave Benett
MÓDA BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Novinka Air Force 1 Low, která vychází již tento prosinec, je za nás vrcholem spolupráce zpěvačky Billie Eilish a sportovní značky Nike.

Stejně jako je Billie Eilish známá svým hudebním talentem, obdivována je i pro svůj módní vkus. Značky Jordan Brand a Nike ji proto už několikrát zlákaly ke spolupráci. Už 14. prosince vychází novinka Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low. Modely nové linie budou stát 134,93 eura (zhruba 3 260 korun). Informuje o tom Hypebeast a Billboard.

Eilish přetvořila slavný design Bruce Kilgora tím, že po bocích a na zadní stranu bot, jakož i na špičky, vložila nepravidelný motiv patchworku. Právě jím jsou specifické oba modely této linie v barvách mushroom (béžová) a sequoia (černá).

Zatímco její jméno a logo Nike jsou nápaditě vsazeny na pěnové vložky tenisek, specifický znak zpěvačky – Blohsh (genderově neutrální postava člověka s hlavou mírně nakloněnou doleva) – se nápaditě dostává na vnitřní stranu jazyka bot.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Kromě toho boty dostaneš ve speciálně navržené krabici v krémové barvě, kterou zdobí loga Billie a Nike společně s nápisem It's hard to stop it once it starts.

Jméno Billie Eilish se již dříve objevilo i pod designem modelu Air Jordan 1 KO, Air Jordan 15 a Air Force 1.

Domů
Sdílet
Diskuse