Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Obsah vznikl ve spolupráci se společnostmi Footshop a Queens. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství. 
14. prosince 2022 12:00
Čas čtení 3:48
Richard Balog

Vybrali jsme nejlepší mužské vánoční dárky do 3 600 Kč pro módní nadšence

Vybrali jsme nejlepší mužské vánoční dárky do 3 600 Kč pro módní nadšence
Zdroj: Kith, Selfridges, Dior, COS
MÓDA MÓDA REFRESHER VÁNOCE
Uložit Uložené

Nejkrásnější období v roce přichází. Na následujících řádcích se ti pokusíme usnadnit rozhodování s výběrem správných dárků pro mužskou část tvé rodiny či přátel.

Do příchodu Vánoc zbývají už jen přibližně 2 týdny a ty ještě nemáš nakoupené dárky pro nejbližší členy své rodiny či přátele? Pokusíme se ti usnadnit rozhodování a zároveň ušetřit čas strávený nekonečným hledáním v online obchodech.

Vybrali jsme ty nejzajímavější dárky s cenovkou do 150 eur, tedy zhruba 3 600 Kč, díky kterým vyčaruješ úsměv na tváři všem módním nadšencům.

Doporučeno
10 párů zimní obuvi, ve kterých zvládneš minusové teploty, sníh i déšť 10 párů zimní obuvi, ve kterých zvládneš minusové teploty, sníh i déšť 28. listopadu 2021 11:30

Massimo Dutti Leather Wallet  49,95 €

Hledáš kvalitní koženou peněženku, ale neplánuješ za vánoční dárek utratit více než 1 200 Kč? Žádný problém, v nabídce značky Massimo Dutti jsme našli hned několik zajímavých variant, z nichž nás nejvíce zaujal tento elegantní model s elastickým páskem a spoustou přihrádek na karty i bankovky.

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

Dior Notebook  50 €

Není poznámkový blok jako poznámkový blok, což velmi dobře ví i vedení francouzského módního domu Dior. V dárkové nabídce značky najdeš spoustu zajímavých produktů, avšak většina z nich má cenu na úrovni průměrné české mzdy. Poznámkový blok s luxusním přebalem si ale může dovolit každý. Máš-li ve svém blízkém okolí člověka, který si všechny své myšlenky zapisuje, a plánuješ ho obdarovat něčím výjimečným, jde o ideální dárek. Co říkáš?

Dior
Zdroj: Dior

Paul Smith Graphic-Print Cotton-Blend Socks  57 €

Ponožky jsou vánoční klasikou, kterou ze své knihy nápadů na dárky vytahujeme každý rok, a výjimku neuděláme ani tentokrát. Opustili jsme ovšem komfortní zónu a zvolili jsme variantu s grafickými motivy značky Paul Smith. V balení jsou tři páry ponožek s liškami, barevnými zajíci a cyklisty v různých dresech. Originální, a navíc praktický dárek.

Selfridges
Zdroj: Selfridges

Zara Home Pyjamas  59,99 €

Pyžamo je jedním z těch dárků, který pod vánočním stromečkem minimálně jednou za život našel každý, a přestože jde o klišé záležitost, potěší. Obzvlášť pokud jde o zajímavý kousek, ve kterém bychom v časové tísni klidně vyběhli i za kurýrem. Zeleno-červené pyžamo s košilovým svrškem a volnými kalhotami je vyrobeno ze 100procentní bavlny a cena na úrovni 1 500 Kč je přímo úměrná kvalitě.

Zara Home
Zdroj: Zara Home

Kith Knit Beanie x New Era  70 €

Vlněná čepice s logem baseballového klubu New York Yankees vpředu a odznakem značky Kith vzadu, kterou majitel snadno zkombinuje s čímkoli, co najde po probuzení ve svém šatníku. Cenovka 70 eur, tedy cca 1 700 Kč, je v tomto případě odpovídající použitým materiálům a následně i kvalitě zpracování.

Kith
Zdroj: Kith

Aimé Leon Dore Melton Wool Hat x New Era  70 €

Pokud upřednostňuješ před Yankees konkurenční klub New York Mets, pak si přijdeš na své díky luxusní vlněné kšiltovce s ikonickým logem NY v přední části. Výhodou tohoto modelu oproti klasickým kouskům od značky New Era je, že má nastavitelnou velikost. Oceňujeme také kvalitní prošívání a spoustu detailů včetně nápisu Aimé Leon Dore na boční straně.

Aimé Leon Dore
Zdroj: Aimé Leon Dore

Prada Stainless Steel Water Bottle  75 €

Dárek, který bychom s radostí našli 24. prosince pod vánočním stromečkem i my. Tato luxusní láhev na vodu od módního domu Prada je nejen praktická, ale navíc ani výrazně neohrozí tvůj rozpočet. Má objem 500 mililitrů, díky čemuž její majitel zapomene na jednorázové varianty se slazenými nápoji.

Selfridges
Zdroj: Selfridges

LEGO® 10282 adidas Originals Superstar Model  80 €

Říká se, že v každém dospělém muži je stále ukryté dítě, s čím z vlastních zkušeností nemůžeme nesouhlasit. Z daného důvodu jsme do našeho vánočního seznamu módních dárků zařadili také stavebnici ikonického modelu tenisek od značky Adidas Originals.

Selfridges
Zdroj: Selfridges

Filippa K Cashmere Scarf  95 €

Kašmírová šála je dárek, který při dobrém zacházení šťastnému majiteli vydrží možná i celý život. My jsme zvolili univerzální šedou variantu od skandinávské značky Filippa K se 30procentním podílem kašmíru doplněnou o recyklovanou vlněnou směs. Vánoční balíček můžeš doplnit i o čepici z merino vlny

Filippa K
Zdroj: Filippa K

Billionaire Boys Club Camouflage-Print Longsleeve Cotto-Jersey T-Shirt  98 €

Kvalitní tričko je vždy správnou volbou při výběru vánočního dárku, obzvlášť pokud jde o kousek, který neuvidíš několikrát v průběhu dne. My jsme tentokrát vybrali model značky Billionaire Boys Club, za jejímž vznikem stáli Pharrell Williams a japonský návrhář Nigo. Jedná se o bavlněné tričko s dlouhými rukávy s armádním potiskem a logem BBC na krku.

Selfridges
Zdroj: Selfridges

COS Teddy Patch-Pocket Jacket  99 €

Flísové bundy jsou v posledních sezónách doslova povinnou výbavou každého mužského šatníku a jinak to nebude ani během letošní zimy. S cenou těsně pod hranicí 2 500 korun nás zaujala tato hřejivá světlá varianta s kontrastními modrými kapsami od značky COS.

COS
Zdroj: COS

 Bravado The Label Graphic-Print Cotton-Jersey T-Shirt x Eminem  113 €

Pokud znáš ve svém blízkém okolí člověka, který je věrným fanouškem Eminema, dál už hledat nemusíš. Značka Bravado The Label představila klasické bavlněné triko v šedé barvě s grafickým potiskem rapera. Jedná se o archivní snímek z merche k turné s názvem The Anger Management, které se konalo v roce 2002 i za účasti 50 Centa a skupiny G-Unit či Limp Bizkit.

Selfridges
Zdroj: Selfridges

COS Checked Wool Overshirt  135 €

Britská značka COS patří již několik let do seznamu našich oblíbených prodejců módy, důkazem čehož je i několikanásobné zastoupení jejích produktů ve výběru tipů na nejzajímavější vánoční dárky pro muže. Při sledování aktuální nabídky si naši pozornost kromě jiných kousků získala i tato vlněná vrchní košile se čtverečkovaným šedo-bílým vzorem. Nadčasový model, který se neztratí v žádném šatníku, co myslíš? 

COS
Zdroj: COS

Kith Plaid Mix Ludlow Button Down Shirt  145 €

U košil ještě chvíli zůstaneme, a to díky tomuto patchworkovému kousku z rukou návrháře Ronnieho Fiega a jeho týmu Kith. Newyorská značka v rámci své kolekce podzim/zima 2021 představila řadu skvělých modelů v prémiové kvalitě určených pro mladé lidi a tato flanelová košile patří mezi to nejlepší. 

Kith
Zdroj: Kith

Le Labo Santal 33 Eau de Parfum  145 €

Posledním tipem na nejlepší vánoční dárek do 3 600 Kč pro muže, kteří sledují módu, je parfém z dílen newyorské značky Le Labo. Jedná se o dřevitě orientální vůni Santal 33 s výraznými tóny santalového dřeva, kardamomu, pižma a kůže s označením unisex, která dodá svému nositeli sebevědomí i sex-appeal.

Selfridges
Zdroj: Selfridges
Domů
Sdílet
Diskuse