Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2022 11:11
Čas čtení 0:41
Martin Adam Pavlík

Podle Mbappého je Ronaldo lepší fotbalista než Messi. Už dnes se Francouz utká se spoluhráčem ve finále světového poháru

Podle Mbappého je Ronaldo lepší fotbalista než Messi. Už dnes se Francouz utká se spoluhráčem ve finále světového poháru
Zdroj: TASR/AP
SPORT CRISTIANO RONALDO LIONEL MESSI MS 2022 V KATARU ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Mbappé a Messi jsou sice spoluhráči v Paříži, v neděli však budou na hřišti Kataru hrát proti sobě.

Argentina a Francie si už dnes změří síly na fotbalovém hřišti v Kataru na mistrovství světa. A ačkoliv v klubu Paris Saint-Germain F.C. (PSG) jsou Lionel Messi a Kylian Mbappé spoluhráči, tentokrát budou stát na opačných stranách.

Mirror přišel před zápasem se zajímavým zjištěním. V odvěké debatě o tom, zda je lepší Messi, nebo jeho o dva roky starší rival z Portugalska Cristiano Ronaldo, by se prý Francouz přiklonil nikoli na stranu svého spoluhráče, ale právě na stranu Ronalda.

Doporučeno
MS v Kataru: Z bronzu se radují Chorvaté, Maroko porazili 2:1 MS v Kataru: Z bronzu se radují Chorvaté, Maroko porazili 2:1 17. prosince 2022 17:59
Kylian Mbappé, futbal, PSG, Real Madrid
Zdroj: Getty Images/Catherine Steenkeste-Contributor

Pro britský deník to prozradil další svěřenec PSG, Francouz Abdou Diallo. Pro Mbappého je údajně Portugalec největším hráčem své generace. „Cristiano Ronaldo je pro Kyliana Mbappého doslova vším,“ řekl Diallo.

„Pokud začnete debatu o tom, zda je lepší Messi, nebo Ronaldo, Mbappé s vámi bude debatovat minimálně hodinu. Pro něj je Cristiano nedotknutelný,“ dodal fotbalista.

Zápas Francie vs. Argentina budeš moci sledovat už dnes v 16:00. Francouzi se pokusí obhájit titul z roku 2018, kdy v Rusku porazili Chorvaty. Mbappé tehdy ve finále skóroval a nepochybně se o to pokusí i tentokrát, aby vybojoval cenné zlato. 

Zpět
Sdílet
Diskuse