Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2022 13:37
Čas čtení 1:10
Kuni Nguyenová

Kde je teď Chuck Norris? Vnučka legendárního herce Greta ti to ukáže

Kde je teď Chuck Norris? Vnučka legendárního herce Greta ti to ukáže
Zdroj: CBS TV Network
ZAJÍMAVOSTI FILMOVÉ OSOBNOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Chuck Norris se po letech hraní v akčních filmech usadil a rozhodl se pro rodinný život.

Carlos Ray Norris Jr. alias Chuck Norris se jako herec akčních filmů stal pravděpodobně jedním z nejznámějších žijících akčních hrdinů. Po mnoha letech na televizních obrazovkách se ale ze dne na den vytratil. Chuck Norris se zkrátka usadil a rozhodl se pro rodinný život. To ukazuje i příspěvek na Instagramu jeho vnučky Grety Norris, která v pondělí zveřejnila fotku, jak objímá svého dědečka. 

Jeden z fanoušků to komentoval slovy „dobrý ol'chuck“, zatímco jiní používali emotikony srdce, aby vyjádřili podporu zejména herci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený g r e t a n o r r i s (@gretanorris)

Vnučka již dříve sdílela na Instagramu příspěvek, ve kterém mu přála všechno nejlepší k narozeninám a vyjádřila mu svou vděčnost za to, že v ni vždy věřil a vytrvale ji povzbuzoval. „Všechno nejlepší k narozeninám člověku, kterého se každý bojí, ale v srdci je to plyšový medvídek. Děkuji, že mě miluješ a že jsi ten nejlepší dědeček, jakého si kdo může přát. Moc tě miluju,“ zmiňovala v rozsáhlém textu.

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Herec před lety opustil showbyznys, aby se postaral o svou nemocnou manželku Genu O'Kelley. Její nemoc, která zahrnovala i nervové bolesti, údajně způsobila injekce, kterou dostala před vyšetřením magnetickou rezonancí.

V rozhovoru pro časopis Hello Magazine řekla: „Během hodin po prvním bodnutí jsem měla pocit, že celé mé tělo hoří – jako by jím prošla kyselina. Pět měsíců jsem jen ležela v posteli na infuzi a musela jsem mít nepřetržitou ošetřovatelskou péči. Chuck spal vedle mě na gauči a nikdy neodešel. Modlila jsem se, abych se dožila výchovy svých dětí.“

Chuck Norris má pět dětí a většinu času nyní tráví péčí o svůj pozemek v okrese Grimes, Lone Wolf Ranch nedaleko texaského Houstonu. Vedle toho také podniká se svojí značkou CForce Water na stáčení pramenité vody.

Domů
Sdílet
Diskuse