Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2022 8:35
Čas čtení 0:55
Dominik Vetrák

Rozloučení Henryho Cavilla s rolí Geralta má být velkolepé. Ve 3. sérii Zaklínače bude mít hrdinský odchod

Rozloučení Henryho Cavilla s rolí Geralta má být velkolepé. Ve 3. sérii Zaklínače bude mít hrdinský odchod
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY ZAKLÍNAČ
Uložit Uložené

Tvůrci seriálu Zaklínač od Netflixu slibují, že udělali vše pro to, abychom si poslední sérii s Henrym Cavillem jako Geraltem užili.

Lauren Hissrich je hlavní tvůrkyní seriálu The Witcher (Zaklínač) od Netflixu. V rozhovoru pro magazín Entertainment Weekly vysvětlila, jak Henry Cavill skončí s rolí Geralta. Ve 3. sérii hraje tuto postavu naposledy a ve 4. sérii už v roli uvidíme Liama Hemswortha (Hunger Games).

„Henry pro seriál udělal hodně a my to chceme uctít. Třetí série je podle mě nejblíže k přímé adaptaci knihy. Tentokrát adaptujeme čtvrtou knihu s názvem Time of Contempt. Henry se s postavou Geralta ve 3. sérii odkloní od svého neutrálního postoje, což mu umožní natočit více emotivních scén,“ řekla Lauren Hissrich.

Doporučeno
KVÍZ: Kdo jsi ze Sám doma? KVÍZ: Kdo jsi ze Sám doma? 24. prosince 2022 8:30
Witcher
Zdroj: Netflix

„Udělá cokoli, jen aby ochránil Ciri. Podle mě je to velmi hrdinský odchod, i když jsme to tak neplánovali. Ve 4. sérii už bude mít Geralt zcela nový cíl a bude to trochu jiný Geralt, než jakého bychom čekali.“

Tvůrkyně tvrdí, že kromě vzhledu bude Geralt odlišnější i charakterově. Třetí série má vyjít v létě 2023, čtvrtá série vyjde pravděpodobně nejdříve v roce 2024. Podle jejích slov byl Cavill v době psaní scénáře pro 3. sérii stále v roli a v plánu bylo, že bude pokračovat.

Herec však před několika týdny oznámil, že s rolí Geralta končí. Před několika dny zase přišel s další smutnou zprávou, že končí také jako Superman a filmový svět DC čeká restart. Není však třeba zoufat, že herce přestaneš vídat. Už teď pracuje na seriálu ze světa Warhammer 40 000.

Domů
Sdílet
Diskuse