Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. prosince 2022 16:49
Čas čtení 0:59
Radim Šlechta

„Totální jatka a absolutní chaos.“ Lidé skupovali energetický nápoj v akci

„Totální jatka a absolutní chaos.“ Lidé skupovali energetický nápoj v akci
Zdroj: Prime Hydration/Propagační materiál
NEWS LOGAN PAUL VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Na drink Prime Hydration se konala akce napříč Velkou Británií. Lidé popsali nákup jako totální jatka.

Na energetický nápoj Prime Hydration, promovaný influencerem Loganem Paulem, se napříč Velkou Británií stály fronty. V supermarketu Aldi, kde na něj byla akce, se vyprodal za pár sekund, děti i dospělí lidé se tlačili, přelézali přes sebe i přes regály s ostatním zbožím. Informuje o tom server Independent.

Anketa:
Stál by ti takový chaos za energeťák?
Jasně, prorval*a bych se přes všechny!
Ani náhodou.
Jasně, prorval*a bych se přes všechny!
20 %
59 Hlasů
Ani náhodou.
80 %
241 Hlasů

Lidé na drink čekali frontu, táhnoucí se několik bloků. To donutilo zaměstnance a zaměstnankyně obchodu povolit nákup jen jedné lahve na osobu, přesto ale drinky z regálů mizely raketovým tempem.

„Bylo to strašně hektické. Já do nikoho nestrkala, ale strkanic se v obchodě objevilo několik. Myslela jsem, že si lidé mohou kupovat jen jednu lahev, přesto jsem viděla lidi, kteří je nakupovali po krabicích,“ řekla bulvárnímu serveru The Sun jedna z účastnic akce. Devatenáctiletá Kristina popsala událost jako absolutní chaos.

Během čtvrtka se nápoj prodával za cenu necelých dvou liber, dostupný byl během akce také za 24 liber ve formě balení po dvanácti, a to na e-shopu, odkud se také rychle vyprodal. Na internetových portálech typu eBay se prodává v přepočtu za vyšší stovky a nižší tisícovky korun.

„Rodiče strkali do cizích dětí, byli tam lidé od sedmi do čtrnácti let a dospělí je odstrkávali. Jeden ze zaměstnanců musel tyto rodiče okřiknout a říct, aby do dětí nestrkali,“ uvedla Kristina. Jiný zákazník popsal, že před ním na drink čekalo alespoň padesát lidí, další stovka byla ve frontě za ním.

Domů
Sdílet
Diskuse