Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2023 10:27
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Ve filmu Avatar 3 uvidíme ohnivé Na'vi. Nový kmen ukáže temnou stránku Pandory

Ve filmu Avatar 3 uvidíme ohnivé Na'vi. Nový kmen ukáže temnou stránku Pandory
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY AVATAR FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

V trojce Avatara uvidíme nejen zlé obyvatele Pandory. K filmu se přidali i dva skvělí herci.

James Cameron dělal rozhovor s francouzskými novinami 20 Minutes, ve kterých prozradil první detaily o Avatarovi 3. Poté, co jsme v prvních dvou snímcích poznali lesní a vodní postavy z různých kmenů, nás čekají noví domorodí obyvatelé Pandory.

Doporučeno
Avatar: The Way of Water se stal nejvýdělečnějším filmem roku 2022 Avatar: The Way of Water se stal nejvýdělečnějším filmem roku 2022 7. ledna 2023 8:14

Cameron v trojce představí Ash People, tedy Na'vi ohně. Nebudou však tak dobrosrdeční jako dosavadní postavy. Režisér a scenárista Cameron chce, abychom viděli i odvrácenou, temnou stránku Pandory, na které se nacházejí všelijaké typy bytostí. Cameron slíbil, že se podíváme na nová místa na Pandoře, a použil také výraz „nové světy“, takže možná uvidíme víc než jen planetu Pandora.

V trojce uvidíme i několik nových herců včetně Michelle Yeoh (Everything, Everywhere, All at Once, Witcher: Blood Origin) nebo Davida Thewlise (Lupin z Harryho Pottera). Avatara 3 uvidíme v kinech 20. prosince 2024.

Avatar: The Way of Water Avatar 2
Zdroj: 20th Century Studios
Domů
Sdílet
Diskuse