Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2023 18:12
Čas čtení 2:01
Tereza Šnajdrová

Logan Paul si před lety pořídil prasátko Pearl. Skončilo v záchranné stanici v zuboženém stavu a s život ohrožující infekcí

Logan Paul si před lety pořídil prasátko Pearl. Skončilo v záchranné stanici v zuboženém stavu a s život ohrožující infekcí
Zdroj: Unsplash/Steven Weeks/volně k použití
NEWS LOGAN PAUL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Influencer Logan Paul si prasátko Pearl koupil před třemi lety. Údajné mini prasátko však vyrostlo do velkých rozměrů a Paul od něj dal ruce pryč.

Influencer a wrestler Logan Paul si před třemi lety pořídil prasátko Pearl, které mělo být původně zakrslé a navždy mělo zůstat malé. Jenže Pearl vyrostla a stala se z ní prasnice normální velikosti. To se však influencerovi pravděpodobně nelíbilo a svou zvířecí kamarádku opustil. Před pár dny ji v zuboženém stavu, stojící vedle dalšího mrtvého prasete, našla organizace zachraňující zvířata The Gentle Barn, píše BuzzFeed.

Doporučeno
Harry Styles žaluje prodejce, kteří prodávají jeho falešný merch na Amazonu a Etsy Harry Styles žaluje prodejce, kteří prodávají jeho falešný merch na Amazonu a Etsy 12. ledna 2023 15:27

Logan Paul zveřejnil na Twitteru v únoru roku 2020 fotku prasátka Pearl, které si měl pořídit o rok dříve. K fotce napsal, že podle chovatele se mělo jednat o mini prasátko, ale nakonec z něj vyrostla normálně velká prasnice. O Pearl se pak na svých sociálních sítích již nikdy nezmínil. 

Před pár dny pak vody internetu rozbouřil TikTok záchranné stanice The Gentle Barn, která zveřejnila video prasnice Pearl. K němu napsala, že Pearl byla nalezena opuštěná v poli v Kalifornii, a to vedle dalšího mrtvého prasete. Zvířecí kamarádka měla být v zuboženém stavu a její život měla ohrožovat infekce. 

„Očividně si prošla takovým traumatem, které si ani nedokážeme představit. Ale u nás je nyní v bezpečí,“ stojí v popisku videa na TikToku. „Podle toho, co nám bylo řečeno, se domníváme, že ji původně od chovatele koupil influencer. Lidé si často kupují ‚mini prasátka‘ nebo ‚teacup prasátka‘ kvůli slávě na internetu v domnění, že zůstanou malá. Když ale vyrostou, bývají zapomenuta,“ píše se dál. 

@thegentlebarn Pearl was found alone in a field next to another pig who had passed away. She came to us with tattered ears and a potentially life-threatening infection in her uterus that has since been healed. She's clearly been through so much trauma that we can't begin to imagine, but she's now safe with us at The Gentle Barn. From what we've been told, it's believed she was purchased originally from a breeder by an influencer. People often buy "mini pigs" or “teacup pigs” for clout online, believing they will stay small. When they inevitably grow very large and have many unexpected needs, they're sadly discarded. While we don't know everything she's been through in her past, we know her life is now filled with friends, nutritious foods, the highest quality care, and so much love. #pigrescue #animalrescuestory #abandonedanimals #pigsoftiktok #farmanimalrescue #thegentlebarn ♬ Where is My Mind? - Piano Version - The Blue Notes

Na video okamžitě zareagoval také Logan Paul, který organizaci The Gentle Barn napsal, že prase v dubnu 2020 převezl na koňskou farmu a nevěděl, že o něj není dobře postaráno. Když prý byla Pearl v jeho péči, choval se k ní jako k princezně, kterou je. „Je šokující a srdcervoucí slyšet, v jakém stavu byla nalezena,“ dodal influencer. 

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Pearl je nyní ve svém novém domově na farmě, je šťastná a s ostatními zvířaty má hezké vztahy. „Krmíme ji organickým ovocem, zeleninou a obilovinami, aby byla zdravá a plná energie, a poskytujeme jí zvukovou terapii. Pearl a její nová prasečí rodina nyní společně přes den zkoumají okolí a v noci spolu spí. Jejím nejlepším přítelem je naše prase Barry –⁠ dokonce se k sobě tulí,“ uvádí v prohlášení organizace The Gentle Barn. 

Zpět
Sdílet
Diskuse