Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2023 12:34
Čas čtení 0:39
Veronika Dlesková

Harry Styles ovládl letošní Brit Awards. Stal se umělcem roku a bodovalo i jeho album

Harry Styles ovládl letošní Brit Awards. Stal se umělcem roku a bodovalo i jeho album
Zdroj: Getty Images/Helene Marie Pambrun
ZAHRANIČÍ HARRY STYLES VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Sobotní předávání hudebních cen Brit Awards v Londýně ovládl zpěvák Harry Styles. Porota ho ocenila ve čtyřech kategoriích. Kromě něj bodovala i zpěvačka Beyoncé. Kapelou i objevem roku se stala dívčí indie rocková skupina Wet Leg.

Britský zpěvák Harry Styles v sobotu zabodoval na předávání cen Brit Awards, kde vyhrál ve čtyřech kategoriích. Kromě toho, že se stal umělcem roku, ocenila porota i jeho píseň As It Was. Uspělo i jeho nejnovější album s názvem Harry's House. To bylo šest týdnů v čele britských hitparád, informuje BBC a The Guardian. Stejné album získalo před týdnem cenu Grammy.

Při přebírání ceny poděkoval své matce za to, že ho přihlásila do X Factoru, který odstartoval zpěvákovu hudební kariéru. Ve své řeči nezapomněl ani na bývalé kolegy z boybandu One Direction. 

Cena za nejlepšího mezinárodního umělce roku putovala k americké zpěvačce Beyoncé. Ta získala i ocenění za svůj song Break My Soul, který se stal nejlepší mezinárodní písní roku. 

Objevem roku se stala britská dívčí indie pop skupina Wet Leg, kterou porota vyhlásila i nejlepší kapelou roku. 

Na letošních Brit Awards zabodoval i hudebník David Guetta, který se stal producentem roku. Ocenění za nejlepší alternativní nebo rockový počin si odnesla kapela The 1975. 

Domů
Sdílet
Diskuse