Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Beats for Love.
17. února 2023 14:17
Čas čtení 2:18
Sponzorovaný obsah

Hardwell a Tiësto míří do Ostravy. Vystoupí na Beats for Love

Hardwell a Tiësto míří do Ostravy. Vystoupí na Beats for Love
Zdroj: Beats for Love
KULTURA BEATS FOR LOVE FESTIVALY KONCERTY
Uložit Uložené

Festival Beats for Love přiveze velká jména EDM scény.

Pořadatelé největšího hudebního festivalu v České a Slovenské republice s názvem Beats for Love už více než dva měsíce zveřejňují jednu zahraniční hvězdu za druhou. Nyní, po legendárním Tiëstovi, přichází s další megastar světového formátu. Na začátku července vystoupí v industriálním areálu Dolní Vítkovice majitel jednoho z největších EDM vydavatelství Revealed Recordings Robbert van de Corput, kterého ale všichni fanoušci taneční hudby znají pod pseudonymem Hardwell.

Jeden z top světových DJů na Beats for Love

Nizozemský rodák Hardwell vystoupil během své kariéry na největších festivalech světa, vydal 10 kompilačních alb a také dva dokumentární filmy. V rámci své produkce spolupracoval s takovými jmény, jako jsou Armin van Buuren, Tiësto, Snoop Dogg, Timmy Trumpet, Martin Garrix či metalová kapela Metallica.

„Hardwell vyhrál dvakrát po sobě celosvětovou anketu DJ Mag TOP 100 DJs a v tomto žebříčku se umisťuje pravidelně od roku 2011. A to i přesto, že v letech 2018–2022 přestal veřejně vystupovat a věnoval se především své produkci. Jsme moc rádi, že se po této pauze objeví poprvé v ČR právě na našem festivalu,“ komentuje nejnovějšího vystupujícího ředitel festivalu Kamil Rudolf. 

VSTUPENKY NA BEATS FOR LOVE
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Beats for Love festival (@beats.for.love)

Dorazí i Angerfirst a Eats Everything

Po 7 letech se vrací do Ostravy také nejznámější jméno světové hardcore scény – Angerfist z Nizozemska. „Angerfist měl vystoupit už loni jako náhrada za BillXe z Francie, který nemohl přiletět z důvodu stávky na francouzských letištích. Shoda náhod ale zabránila přiletět i jemu, pro změnu z důvodu nepříznivého počasí a zrušených letů. Proto jsme neváhali a pozvali ho na letošní ročník, aby se fanoušci konečně dočkali,“ oznamuje Kamil Rudolf.

„Podobnou situaci jsme bohužel řešili i s Eats Everything, který onemocněl těsně před festivalem, a proto nakonec nepřiletěl,“ pokračuje ve výčtu peripetií. „Naštěstí se nám podařilo vše vykomunikovat, a návštěvníci si ho tak užijí letos.“

Eats Everything.
Eats Everything. Zdroj: Beats for Love

Areálem zazní techno, jungle i drum & bass

Pořadatelé Beats for Love ale během posledního měsíce zveřejnili daleko více jmen. Na Love stage, což je hlavní pódium festivalu, se po roce vrací anglický DJ a producent Sub Focus i se svým dvorním MC ID. „Jeho loňské vystoupení patřilo k vrcholům ročníku 2022. U fanoušků zaznamenalo obrovský pozitivní ohlas a zároveň spoustu žádostí o jeho návrat do Dolních Vítkovic, proto jsme se jej rozhodli pozvat i letos,“ říká ředitel marketingu Beats for Love Matyáš Ožana.

Na Techno stage pak míří například Klaudia Gawlas z Německa a Gary Beck ze Skotska. Future stage posiluje Maddix, který intenzivně spolupracuje s potvrzeným Hardwellem, a Ilan Bluestone, jehož booking se povedl po více než 5 letech. V rámci festivalu vystoupí také anglický Metrik a rakouský Mefjus na Drum & Bass stagi či Tomawok a legendární Top Cat na Reggae 2 Jungle stagi.

Výčet aktuálně oznámených jmen:

Hardwell / Tiësto / Angerfist / Apashe Live / Blasterjaxx / Da Tweekaz / Eats Everything / Mark Knight / Netsky / Sigma Dj Set / Sub Focus DJ Set & ID / Andromedik / Audio / Bexxie / Dirtyphonics Live / Fleck / Gary Beck / Grafix / Ilan Bluestone / Jody Wisternoff / Juliet Foxx / Klaudia Gawlas / Koven / Maddix / Mc Spyda / Mefjus / Metrik / Ragga Twins / Tomawok / Top Cat / The Upbeats / Victor Ruiz

Sub Focus.
Sub Focus. Zdroj: Beats for Love

Vstupenky jsou v prodeji

Festival se koná od 5. do 8. července v Ostravě, přímo v areálu Dolní Vítkovice. Aktuálně pořadatelé Beats for Love prodávají standardní celofestivalové vstupenky, celofestivalové VIP vstupenky, vstupenky do Love campu i Love village, včetně parkování u festivalu i u jednotlivých kempů. Zároveň se spustil prodej jednodenních vstupenek, a to jak standardních, tak jednodenních VIP vstupenek. Kompletní informace a všechny novinky můžeš sledovat na webu www.b4l.cz či festivalových profilech na Facebooku, Instagramu a TikToku.

Beats for Love
Zdroj: Beats for Love
Domů
Sdílet
Diskuse