Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2023 17:53
Čas čtení 0:26
Veronika Dlesková

Maya Hawke ze Stranger Things, Scarlett Johansson, ufoni a smysl života. Nový film Wese Andersona má trailer plný hvězd

Maya Hawke ze Stranger Things, Scarlett Johansson, ufoni a smysl života. Nový film Wese Andersona má trailer plný hvězd
Zdroj: Screenshot/YouTube/Universal Pictures India
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Wes Anderson představil trailer k nové komedii s názvem Asteroid City. Mimo režisérovu typicky vytříbenou výpravu láká také na hvězdný cast, ve kterém nechybí Tom Hanks, Tilda Swinton, Willem Dafoe nebo Steve Carell.

Film Asteroid City se odehrává v padesátých letech minulého století ve fiktivním městečku uprostřed americké pouště. Na sjezdu vesmírných kadetů probíhá vědecká soutěž, která má spojit síly studentů a rodičů. Vše ale nahrazuje totální chaos, když se začnou dít události, které změní fungování celého světa. Informuje o tom web Variety

Jak je u režiséra filmů Grandhotel Budapešť (2014) nebo Psí ostrov (2018) zvykem, snímek má hvězdné obsazení, jehož součástí jsou Margot Robbie, Tom Hanks, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Edward Norton, Adrien Brody, Maya Hawke, Steve Carell nebo Willem Dafoe. Film bude premiérovat na letošním filmovém festivalu v Cannes a v kinech by měl být k vidění od 22. června 2023.

Domů
Sdílet
Diskuse