Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
České televizní pořady 90. let: Připomeň si bizáry, které bývaly běžnou součástí programu

Medúza (1992)

Jeden z nejvýraznějších konkurentů legendárního Esa s Terezou Pergnerovou byla Medúza na České televizi. Původně nemoderovaný pořad po několika letech začal uvádět Aleš Juchelka a Richard Krajčo, kteří kromě pouštění písniček na přání také zpovídali lidi z hudebního světa, provedli tě zajímavostmi a v interaktivních hrách jsi mohl*a vyhrát i nějaké to CDčko nebo tričko.

Doporučeno
KVÍZ: České filmové hlášky. Poznáš je všechny? KVÍZ: České filmové hlášky. Poznáš je všechny? 14. března 2023 v 8:30

Přestože je Medúza pevně spjata s koncem devadesátek a začátkem tisíciletí, vysílala se ještě v roce 2012. I když v tu dobu již svůj výstřední design vyměnila za střízlivější.

Kromě toho, že je dnes Medúza v srdíčkách všech 90’s a 00’s kids, je také svědectvím toho, že každý nějak začínal. Na počátku stáli před psychedelickými kulisami dva mladí moderátoři. Na konci se z jednoho stal poslanec bez křestního jména a z druhého obchodník s deštěm v Cosmoshopu. Pamatuj, že i ty můžeš dokázat cokoliv, když v sebe budeš věřit.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 4 z 9
Domů
Sdílet
Diskuse