Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. dubna 2023 13:49
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Famfrpál z Harryho Pottera si zahrajeme na PC a konzolích. To, co v Hogwarts Legacy chybělo nejvíc, přichází jako extra hra

Famfrpál z Harryho Pottera si zahrajeme na PC a konzolích. To, co v Hogwarts Legacy chybělo nejvíc, přichází jako extra hra
Zdroj: Warner Bros. Games
TECH GAMING HARRY POTTER
Uložit Uložené

Warner Bros. Games oznámilo novou hru ze světa Harryho Pottera.

Warner Bros. Interactive Entertainment (Warner Bros. Games) nečekaně oznámilo multiplayerovou hru ze světa Harryho Pottera s názvem Harry Potter: Quidditch Champions. Z něj je jasné, že půjde o famfrpálový titul. Hra vyjde někdy v budoucnosti na PC a konzolích (jistě to platí pro PS5 a Xbox Series X/S).

Na této stránce se hráči mohou registrovat na chystané testování hry. Datum testů však tvůrci neprozradili. Není známo ani to, zda půjde o free to play titul, nebo plnohodnotnou hru s cenovkou kolem 1800 korun.

Z popisu hry je jasné, že famfrpálové zápasy budou hlavní náplní hry, ale hráči se mohou těšit i na jiná dobrodružství (pravděpodobně něco jako závod v titulu Hogwarts Legacy). V Harry Potter: Quidditch Champions bude možné upravovat si také vzhled postavy. Na hře pracují vývojáři ze studia Unbroken Studios již řadu let. Tvůrci vydali jen krátký teaser trailer, ve kterém nejsou žádné hratelnostní záběry. 

Domů
Sdílet
Diskuse