Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2023 7:00
Čas čtení 0:52
Radim Šlechta

„Byl jsem na Coachelle.“ Akorát že vůbec: Influenceři prý předstírají účast na slavném festivalu

„Byl jsem na Coachelle.“ Akorát že vůbec: Influenceři prý předstírají účast na slavném festivalu
Zdroj: Flickr/Steven Miller/volně k užití
NEWS INFLUENCEŘI TIKTOK
Uložit Uložené

Řada influencerů a influencerek podle hudebnice Loren Gray předstírá, že jedou na slavný festival, aby vypadali líp na sítích.

Coachella je snad nejslavnější festival na světě. Každý, kdo něco znamená, na něj jede a všichni by se tam chtěli aspoň jednou podívat. A pokud jsi influencer*ka, fotka z pouště v extravagantním oblečením je možná tak trochu povinností. Takové snímky ale ještě nemusí znamenat, že se instagramoví a tiktokoví lidé na festival skutečně dostali.

To aspoň tvrdí hudebnice a tiktokerka Loren Gray v jednom ze svých videí. Podle ní se prostě jen řada influencerů a influencerek zajímavě oblékne, odskočí si do pouště vyfotit se a pak zas odjede zpátky. Upozornila mimo jiné na to, že velká část z nich na fotkách „z Coachelly“ nemá žádné náramky, které se dostávají při vstupu.

@lorengray

here to validate ur fomo 🤞🏼😽💌

♬ Rodeo (Remix) - Lah Pat & Flo Milli

Loren ale toto video nenatočila jen proto, aby se vysmála údajnému pokrytectví některých osob. Jeho podstatou bylo zdůraznit, že není potřeba mít FOMO, když se na festival nedostaneš. Mnoho lidí, kteří říkají, že tam jedou, jsou s tebou ve skutečnosti „na stejné úrovni“.

Doporučeno
Zůstala bych raději uvězněná v lese s medvědem, nebo s mužem? Většina žen má jasno, s medvědem Zůstala bych raději uvězněná v lese s medvědem, nebo s mužem? Většina žen má jasno, s medvědem 3. května 2024 14:00

Lidé v komentářích její názor dost často sdíleli a část z nich uvedla, že jim její video pomohlo. „Nikdy mi z toho, že jsem švorc, nebylo tak dobře,“ napsal jeden z uživatelů. Loren Gray má na svém tiktokovém účtu přes 54 milionů sledujících. Samotné video, kde roastuje influencery, lajkovalo přes 800 tisíc lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse