Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2023 v 20:14
Čas čtení 0:31
Vojtěch Vanda

Kladno s padesátníkem Jágrem zůstává v extralize. Zlín porazilo počtvrté za sebou

Kladno s padesátníkem Jágrem zůstává v extralize. Zlín porazilo počtvrté za sebou
Zdroj: ČTK/Petrášek Radek
SPORT ČESKO HOKEJ ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Tak to byla rychlovka. Kladno si nenechalo vzít své místo v extralize a dá se říct, že Zlínu nedalo absolutně žádnou šanci.

Tohle si hráči ani fanoušci Zlína rozhodně nepředstavovali. Po neúspěšném začátku sezóny v druhé lize se vypracovali až na vrchol, v derby finále porazili Vsetín a těšili se, jak se po roce vrátí do extraligy. Jenže Kladno, které se nepřesvědčivými výkony v lize dostalo do baráže, si své místo v nejvyšší soutěži nechtělo nechat vzít. 

Doporučeno
Češi si jako gólovou znělku na mistrovství světa zvolili Hafo od Franka Wilda a Kafuu Češi si jako gólovou znělku na mistrovství světa zvolili Hafo od Franka Wilda a Kafuu 21. dubna 2023 v 19:20

Po výsledcích 1:0, 3:1 a debaklu 7:1 musel Zlín zabrat. Čtvrtý zápas na východě republiky se však nakonec zase dobře vyvinul pro hosty. Domácí vyslali o 20 střel na branku méně než Jágrovi svěřenci a nezvládli skórovat, proto Kladnu stačil pouze jediný zásah. Indrák v čase 21:06 dotlačil šťastnou dorážkou nahození Ticháčka do sítě.

Zkoprnělí zlínští hokejisté nezvládli zvrátit vývoj zápasu, a tak si příští rok po těsné prohře 0:1 znovu zopakují účast v první lize. 

Domů
Sdílet
Diskuse