Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2023 15:00
Čas čtení 3:44
Richard Balog

8 outfitů, které dokazují, že Donald Glover a.k.a. Childish Gambino je mistrem elegantního luxusu i ležérního městského stylu

8 outfitů, které dokazují, že Donald Glover a.k.a. Childish Gambino je mistrem elegantního luxusu i ležérního městského stylu
Zdroj: Dominik Bindl/WireImage
MÓDA MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ
Uložit Uložené

Brzy 40letý herec a raper se v posledním období věnuje svému stylu více než kdykoli předtím. Jeho dlouholetá stylistka Ilaria Urbinati nazývá Glovera svou múzou a říká, že je to proto, že je ochoten podstoupit téměř cokoliv.

Donald Glover, známý také pod pseudonymem Childish Gambino, je talentovaný umělec, který se prosadil v hudebním i hereckém průmyslu. V redakci uznáváme nejen jeho profesionální kariéru, ale také hvězdný způsob oblékání plný senzačních kombinací a originálních mužských modelů.

Jak se vyvíjela Gloverova kariéra, vyvíjel se i jeho styl. Zatímco se do povědomí široké veřejnosti dostal jako Troy Barnes v komedii Community, kde nosil nudná trička s výstřihy a špatně padnoucí džíny, nyní mu tvář lemuje výrazný plnovous a má široká ramena, která zdobí superluxusní krejčovské kousky Zegna, respektive Saint Laurent.

Představujeme nejlepší outfity v podání brzy čtyřicetiletého herce a rapera, ve kterých možná najdeš inspiraci, nebo minimálně získáš nové obzory v mužské módě.

Doporučeno
FOTO: Toto jsou nejlepší mužské outfity z Instagramu. Na své si přijdou fanoušci oversized střihů, minimalismu i komfortu FOTO: Toto jsou nejlepší mužské outfity z Instagramu. Na své si přijdou fanoušci oversized střihů, minimalismu i komfortu 28. března 2023 14:30
Donald Glover, Childish Gambino
Zdroj: Getty Images/Daniele Venturelli/Contributor

Na předávání Zlatých glóbů v Beverly Hills v lednu letošního roku se Donald Glover postavil před zástup zvědavých fotografů v modelech z dílen módního domu Saint Laurent.

Ve spolupráci se svou osobní stylistkou Ilariou Urbinati pokračoval ve své zálibě v jemném, sofistikovaném krejčovství, když vsadil na bílou zavinovací róbu a široké kalhoty s rozparkem z kolekce jaro/léto 2023. Atmosféru sedmdesátých let podporuje smokingové sako, které celému vzhledu dodává „black tie“ strukturu. Siluetu doplnil o sérii šperků včetně řetízků a hodinek Cartier.

Málokdo by to dokázal zvládnout s takovým nadhledem jako Glover, který si tento styl opravdu přetvořil po svém. Mělo by být nelegální být tak cool.

Donald Glover, Childish Gambino
Zdroj: Dimitrios Kambouris/Getty Images for GQ

„Řekli mi, že je to ‚black tie‘, tak jsem si vzal černou kravatu,“ řekl Glover přítomným reportérům na červeném koberci během prvního ročníku GQ Global Creativy Awards a pokračoval: „Řekl jsem si: ‚Co jiného bych neměl dělat?‘ To bylo jediné pravidlo.“

Glover přijel do New Yorku v outfitu Valentino – černou hedvábnou kravatu a klasickou bílou košili doplnil o černé kalhoty ve zvonovém střihu a elegantní lesklou obuv. Nejvýraznějším prvkem byla nadrozměrná kožená bunda v zelené barvě, která vypadala božsky v kontrastu s červeným pozadím. Cena za tento kousek je více než 70 000 korun.

Donald Glover, Childish Gambino
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ikonická Vanity Fair Oscar Party nabízí každý rok prostor pro odvážné haute couture outfity zpod rukou světoznámých návrhářů a letos si své místo na výsluní ukradl i Childish Gambino v tomto originálním outfitu.

Autor hitu This Is America, který má skoro 900 milionů zhlédnutí na YouTube, se předvedl v modelu od módního domu Alexander McQueen. Konkrétně v šedém overalu s hlubokým výstřihem, dvouřadým zapínáním, výřezy v oblasti žeber a se zvonovými kalhotami s jemnou strukturou. Siluetu doplnil o lesklé černé boty na nízkých podpatcích a sérii řetízků, které dodaly celému outfitu správný, drzý šmrnc. Cena a dostupnost takových outfitů je sporná, jelikož se většinou jedná o návrhy vyrobené na míru.

Umíš si na sobě představit takhle odvážný outfit?

Donald Glover, Childish Gambino
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ležérní podoba formálního oblečení v podobě outfitu, ve kterém Glover přišel na premiéru 3. série seriálu Atlanta, nám vyrazila dech.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse