Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
8 outfitů, které dokazují, že Donald Glover a.k.a. Childish Gambino je mistrem elegantního luxusu i ležérního městského stylu

Úspěšný umělec se v tomto případě obrátil na módní dům Zegna, a to včetně obuvi. Vzhled pochází z mužské kolekce pro sezónu jaro/léto 2022 a obsahuje kimonové hedvábné sako s tonálním průhledným tričkem a bavlněnokonopné kalhoty. Střih obou modelů je přiměřeně volný – sako se vine podél kapes na kalhotách s vysokým pasem, které se dokonale slévají na jeho melanžové boty.

Donald Glover, Childish Gambino
Zdroj: MEGA/GC Images

Ve skvělém jarním až letním outfitu se Donald Glover ukázal i během natáčení filmu Mr. and Mrs. Smith v ulicích New Yorku.

Herec před kamerami zazářil v tmavomodré košili s tečkovaným vzorem a krátkými rukávy, kterou najdeš v nabídce značky Derek Rose za přibližně 7 000 korun v obchodě MR PORTER a kterou stylisté doplnili o široké kalhoty japonské značky Needles, jež jsou v černém barevném provedení dostupné za cenu na úrovni 10 000 korun přes platformu Farfetch. Stejné má ve sbírce například A$AP Rocky.

Dokonalý vzhled s nádechem sedmdesátých let, ve kterém ovládneš ulice.

Donald Glover, Childish Gambino
Zdroj: Dominik Bindl/WireImage

Slovy obdivu a chvály nemůžeme šetřit ani v tomto případě. Glover přišel do Muzea moderního umění (MoMA) v New Yorku na reklamní událost spojenou se seriálem Atlanta v takovémto trendy městském outfitu, který bychom přivítali i v našich šatnících.

Zdá se, že slavný umělec miluje vše, co pochází z dílen newyorské značky BODE. Výjimkou nejsou ani charakteristické prošívané soupravy ve výrazných barevných provedeních. Glover vsadil na obdobné modely, jaké nosí jeho postava Earn ve zmiňovaném seriálovém hitu, když za sebe nechal mluvit dvoudílný komplet v červené barvě s kontrastními bílými a modrými prvky, pod které si neoblékl ani triko.

Konkrétní návrhy jsou vyprodané, ale v obchodě BODE najdeš několik atraktivních alternativ. Ceny jsou bohužel pořádně vysoké.

Donald Glover, Childish Gambino
Zdroj: Cindy Ord/Getty Images for SiriusXM

Moderní městský outfit jako víno. Donald Glover si získal naše srdce i díky takovýmto ležérním siluetám, ve kterých vypadá božsky.

Ano, můžeš si obléct i větší sako, respektive vrchní košili, jako například semišovou variantu v hnědém provedení od Ermenegildo Zegna Couture. Následuj Gloverův příklad a ujisti se, že zbytek tvého oblečení je uhlazený. Pokud je příliš mnoho kousků splývavých, je málo prostoru na to, abys opravdu viděl outfit a nechal tuto atraktivní vrchní vrstvu udělat svou práci. Úzké kalhoty, základní bílé tričko a elegantní kožené boty tvoří skvělý podklad.

Zajímavou alternativu tmavě hnědé semišové vrchní košile jsme našli v portfoliu značky Mango za zhruba 5 500 korun.

Donald Glover, Childish Gambino
Zdroj: Lionel Hahn/Getty Images

Dokonalý letní outfit předvedl brzy 40letý umělec i během Vanity Fair Oscar Party v roce 2022, kdy do honosných prostor v Beverly Hills dorazil v lehkých modelech v pastelových barvách.

Glover vybral ve spolupráci s celebritní stylistkou Ilariou Urbinati zavinovací košili ve stylu kimona a komfortní kalhoty –⁠ obě z dílen britského výrobce King & Tuckfield, které najdeš v online obchodě. Cena vrchního dílu je na úrovni 7 000 korun, zatímco kalhoty mohou být tvoje za zhruba 9 000 korun.

Obleč se ve stylu Donalda Glovera a.k.a. Childish Gambina

Získej skvělý vkus jako hvězdný umělec díky těmto tipům. Vybrali jsme stejné produkty, jaké nosí samotný Glover, ale i kvalitní alternativy.

Fear Of GodDerek RoseNeedlesBODE
Zobrazit galerii
(8)
Doporučeno
Druhý den MBPFW našima nekompromisníma očima: Who wore it better? Druhý den MBPFW našima nekompromisníma očima: Who wore it better? 17. dubna 2023 17:51
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse