Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
30. dubna 2023 9:05
Čas čtení 0:38
Tímea Krauszová

Svěřenec Attily Végha si v UFC připsal další vítězství. V největší organizaci je neporažený

Svěřenec Attily Végha si v UFC připsal další vítězství. V největší organizaci je neporažený
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY UFC
Uložit Uložené

Na UFC Fight Night zvítězil na body nad Američanem Jakem Collierem.

Martin Buday (12:1) si udržuje status neporaženého na půdě UFC. Je teprve druhým Slovákem, kterému se podařilo dostat do nejprestižnější MMA organizace na světě, a na UFC Fight Night zvítězil na body nad americkým soupeřem Jakem Collierem. Rozhodčí jednohlasně rozhodli 29:28 ve prospěch Budaye.

Doporučeno
Šokující obrat zápasu, tvrdá ukončení a nový dvojnásobný šampion! Oktagon přinesl strhující podívanou Šokující obrat zápasu, tvrdá ukončení a nový dvojnásobný šampion! Oktagon přinesl strhující podívanou 30. dubna 2023 7:41

„Na jedné straně mě vítězství těší, ale na druhé straně nejsem úplně spokojen se svým výkonem,“ řekl po zápase. Říká, že Colliera chtěl udržovat pod konstantním tlakem, což mu úplně nevyšlo, ale je rád, že vyhrál. Je připraven trénovat dál, aby mohl příště soupeře knokautovat.

Svěřenec Attily Végha z trnavského Spartakus Fight Gymu a bývalý šampion Oktagonu táhne vítěznou šňůru už léta, v UFC zatím absolvoval tři zápasy a ve všech triumfoval.

Domů
Sdílet
Diskuse