Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. května 2023 18:21
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Toto je první trailer na velkolepé sci-fi Duna 2. Na zadek tě posadí špičkovým hereckým obsazením a futuristickým vizuálem

Toto je první trailer na velkolepé sci-fi Duna 2. Na zadek tě posadí špičkovým hereckým obsazením a futuristickým vizuálem
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA 2
Uložit Uložené

Vyšel první trailer na jeden z nejočekávanějších filmů roku – Duna 2.

Studia Legendary Entertainment a Warner Bros. Discovery dnes vydala první trailer na očekávané sci-fi Dune: Part Two, které uvidíme 3. listopadu 2023. Režisér Denis Villeneuve natočil celý film IMAX kamerami, takže v kinech IMAX uvidíš mnohem více obrazu. Informuje o tom Collider a Polygon.

Film začíná krátce po událostech prvního filmu a hlavní postavou bude opět Paul Atreides v podání Timothého Chalameta. Toho doplní Zendaya v podstatně větší roli oproti jedničce a vrátí se také herci jako Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Dave Bautista či Stellan Skarsgård.

Ty doplní nováčci jako Lea Seydoux, Florence Pugh či Austin Butler, který zářil ve filmu Elvis.

Snímek režíroval zmíněný Denis Villeneuve podle scénáře, na kterém pracoval s Jonathanem Spaihtsem (zopakovali si spolupráci z jedničky). O kameru se postaral Greig Fraser (Duna, The Batman) a soundtrack opět složí Hans Zimmer.

Domů
Sdílet
Diskuse