Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností.
4. května 2023 19:44
Čas čtení 0:35
refresher team

Obrazem: Podívej se na neuvěřitelné kreace slavného Cirque de Soleil. Do Prahy přijel s hmyzí akrobacií

Obrazem: Podívej se na neuvěřitelné kreace slavného Cirque de Soleil. Do Prahy přijel s hmyzí akrobacií
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin
KULTURA KULTURNÍ AKCE PRAHA
Uložit Uložené

Soubor Cirque du Soleil se vrátil do Prahy, tentokrát s hmyzí akrobatickou show.

Nejznámější současný cirkus Cirque du Soleil zavítal do pražské O2 arény, kde od 4. do 7. května předstoupí se svým vystoupením OVO (vejce) před publikum celkem sedmkrát. Vstupenky ještě seženeš, tak neváhej! Pohybují se od 1390 do 2420 Kč.

„OVO je barevným vpádem do nového dne v životě hmyzu; nepřetržitá změť energie a pohybu. Prostřednictvím strhující akrobacie, která zdůrazňuje jedinečné osobnosti a schopnosti vybraných druhů hmyzu, zkoumá OVO krásu biodiverzity v celé její kontrastnosti a živosti,“ stojí v pozvánce na představení. Těšit se můžeš na mohutné cvrčky skákající na trampolíně nebo hypnotického pavouka. Zkrátka tě čeká událost tak akorát chaotická, tak akorát živelná a tak akorát rozkošná. 

Skupina Cirque du Soleil v roce 1984 v kanadském Montrealu „znovuobjevila“ cirkusové umění a stala se světovou jedničkou v oblasti živé zábavy. Přestože se nejprve skládala z dvacítky pouličních umělců, v současné době zaměstnává 4000 lidí, kteří pocházejí z téměř 50 zemí.

Světový cirkus Cirque du Soleil zamířil do Prahy. Světový cirkus Cirque du Soleil zamířil do Prahy. Světový cirkus Cirque du Soleil zamířil do Prahy. Světový cirkus Cirque du Soleil zamířil do Prahy.
Zobrazit galerii
(12)
Domů
Sdílet
Diskuse