Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. května 2023 16:10
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Bird Box Barcelona – Netflix odhaluje pokračování hitu, odehrává se ve Španělsku

Bird Box Barcelona – Netflix odhaluje pokračování hitu, odehrává se ve Španělsku
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY
Uložit Uložené

Sleduj první trailer na španělský spin-off ze světa Bird Box.

Netflix odhalil první teaser trailer na dramatické sci-fi Bird Box Barcelona. Jedná se o spin-off a jeho příběh se odehrává ve stejném světě jako originální Bird Box se Sandrou Bullock. Namísto Ameriky se však diváci podívají do Španělska, konkrétně do Barcelony, kde se tato „nákaza“ šířila stejně rychle jako ve zbytku světa.

Doporučeno
Slovák Pavol prorazil jako florista. Dělal dekorace do filmů s Johnnym Deppem, Bradem Pittem nebo pro královskou rodinu Slovák Pavol prorazil jako florista. Dělal dekorace do filmů s Johnnym Deppem, Bradem Pittem nebo pro královskou rodinu 10. května 2023 7:00

Lidstvo je na pokraji vyhynutí, protože páchá sebevraždu v momentě, kdy spatří nějakou entitu či něco jiného. Nikdo neví, jak to něco vypadá, a tvůrci snímku to ani v prvním filmu nikdy neukázali. Jedinou šancí, jak se před tím ochránit, je zavázat si oči a nevidět nic.

Bird Box Barcelona využije stejného konceptu a podle prvních záběrů to vypadá tak, že půjde o velmi podobný film, akorát bez hollywoodských hvězd. Na Netflix se dostane 14. července 2023.

Domů
Sdílet
Diskuse