Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2023 8:57
Čas čtení 1:17
Tereza Šnajdrová

Cillian Murphy se cítí nedoceněný. Fanoušci, se kterými se potká, z něho prý nejsou nijak zvlášť nadšení

Cillian Murphy se cítí nedoceněný. Fanoušci, se kterými se potká, z něho prý nejsou nijak zvlášť nadšení
Zdroj: Universal Pictures/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY CILLIAN MURPHY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Irský herec Cillian Murphy, kterého můžeš znát především ze seriálu Peaky Blinders, se v rozhovoru pro Rolling Stone rozpovídal o tom, jaké to je být středem pozornosti.

Přestože se objevil v některých z největších filmů a seriálů 21. století a ztvárnil řadu kritiky oceňovaných filmových rolí, fanoušci a fanynky, s nimiž se potkal, z něj prý nejsou nijak zvlášť nadšení, píše CNN. Murphy se svěřil také s tím, že bývá nerad fotografován a přijde mu to urážlivé. 

Doporučeno
Policie pátrá po 14leté dívce z Plzně. Poznáváš ji? Policie pátrá po 14leté dívce z Plzně. Poznáváš ji? 13. května 2023 8:22

Murphy je přesvědčený o tom, že jeho fanoušci a fanynky, se kterými se potká, jím nejsou ohromení. Pravděpodobně prý očekávají více charismatu a šviháctví. „Myslím, že to je věc Tommyho Shelbyho (postava, kterou Murphy hraje v seriálu Peaky Blinders). Lidé očekávají tu tajemnost, šviháctví... Ale to je prostě moje postava. Pak mají pocit, že nejsem tak zajímavý. Což je v pořádku, znamená to, že dělám svoji práci dobře,“ řekl Murphy s tím, že postava Shelbyho mu „nemůže být vzdálenější“.

Hvězdný herec promluvil i o svých rozpacích ze slávy a z toho, že bývá středem pozornosti. „Neúčastním se toho. Nechodím ven a většinou jsem jen doma nebo s přáteli, pokud zrovna nepropaguji nějaký film. Nemám rád, když mě lidé fotí. Připadá mi to urážlivé,“ dodal. Zároveň si však prý uvědomuje, že i to ke slávě patří. 

Murphymu se splnil sen. Jaký?

V červenci začne Cillian Murphy pracovat na novém filmu, připojí se k oscarovému režisérovi Christopheru Nolanovi a zahraje si v jeho novém trháku Oppenheimer. Film bude natočený podle Pulitzerovou cenou oceněné knihy American Prometheus: The Triumph and Tragedy od Kaie Birda a Martina J. Sherwina, která pojednává o tvůrci atomové bomby J. Robertu Oppenheimerovi. 

Murphy ztvární hlavní roli Oppenheimera, a ačkoli se nebude jednat o první snímek Nolana, ve kterém si zahraje, tato spolupráce byla jeho velkým snem. „Vždycky jsem doufal, že bych si mohl zahrát hlavní roli ve filmu Chrise Nolana. Který herec by to nechtěl?“ uvedl herec.

„Cillian má mimořádnou schopnost vcítit se do diváka a vtáhnout ho do myšlenkového procesu. Je ztvárněním inteligence, která divákům umožňuje mít pocit, že postavě rozumí a vidí v ní významové vrstvy,“ těší se ze spolupráce Nolan. 

Domů
Sdílet
Diskuse