Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. května 2023 15:29
Čas čtení 0:54
Dominik Vetrák

Vin Diesel prozradil, že série Rychle a zběsile se nakonec rozroste ještě o jeden film

Vin Diesel prozradil, že série Rychle a zběsile se nakonec rozroste ještě o jeden film
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY RYCHLE A ZBĚSILE
Uložit Uložené

Studio Universal chystá ještě další dva filmy v sérii.

Série Rychle a zběsile měla skončit 11. částí, ale producent a hlavní hvězda série Vin Diesel během slavnostní premiéry nečekaně prozradil, že studio Universal požádalo o další část. Po premiéře Fast X tak diváky čekají ještě dvě části.

S ještě zajímavější zprávou přichází portál The Wrap. Podle něj se v potitulkové scéně Rychle a zběsile 10 objeví Dwayne Johnson, který po osmé části sérii opustil a rozhádal se s herci i na veřejných sociálních sítích. V tom momentě bylo jisté, že se Dwayne do série nevrátí, jak sám sliboval.

Zdá se však, že se věci změnily. Může za to i fakt, že Dwaynovi vůbec nevyšlo působení v komiksovém DC. Jeho Black Adam nevydělal dostatek peněz a celý filmový a seriálový DC vesmír se restartoval, přičemž nový šéf studia James Gunn už s Dwaynem nepočítá. Dwayne tak potřebuje další úspěšnou hollywoodskou sérii, jelikož v jedné nečekaně skončil.

Zajímavé je i to, že se na internet dostala překvapivá potitulková scéna těsně poté, co experti vydali dost nepříznivé odhady o premiérových tržbách Rychle a zběsile 10. Stejná věc se stala u Black Adama, takže je možné, že studia chtějí přilákat zájem diváků tím, že jim těsně před premiérou prozradí velká překvapení.

Domů
Sdílet
Diskuse