Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Týden jsem se zkoušel stravovat podle jídelníčku, který mi vytvořila AI

Ráno se budím s nepochopitelným břichabolem, který mne ale nepřekvapuje. S úpravou jídelníčku (i bez ní) se to stává poměrně často. Musím se ale zmátořit, abych mohl fungovat. 

U snídaně jsem zvyklý na okurku nebo rajče, které, hádám, kvůli zrníčkům nebyly do seznamu zahrnuty. Umělá inteligence nicméně povoluje změny, proto si je do ní k vajíčku přidávám. Kombinace slaného a sladkého toastu je fajn, povoluji si i jeden rohlík.

AI jídelníček
Zdroj: REFRESHER/Vojtěch Vanda

Svačina vypadá na talíři velmi pompézně – jeden plátek šunky s broskví je prostě skvost. Sníst jej ale aspoň netrvá tak dlouho.

Krása.
Krása. Zdroj: REFRESHER/Vojtěch Vanda

K obědu si poté konečně dávám kuřecí filé připravené v horkovzdušné fritéze. A je to bomba. Využívám program na úpravu ryb, který jej připravil dokonale. Oloupané brambory zase udělám na program hranolek a cuketu s mrkví dělám v páře a zapíjím to jablečným moštem. Gastrik si pochutná, normální strávník již méně.

Doporučeno
Byli jsme v nejhůře hodnocené restauraci v Chorvatsku. Obsluha smrděla cigaretami, přinesli nám syrovou pizzu a vodu za 160 korun Byli jsme v nejhůře hodnocené restauraci v Chorvatsku. Obsluha smrděla cigaretami, přinesli nám syrovou pizzu a vodu za 160 korun 24. července 2024 v 13:00

Ke svačině servíruji již správně připravené dušené jablko, které jsem povařil s cukrem, hřebíčkem a skořicí, a musím konstatovat, že to zní lépe, než chutná. V kombinaci s tvarohem a medem se to moc jíst nedá. Myšlenka byla ale hezká.

Hned druhý den jsem se pokusil o variaci večeře ze včerejšího dne a všechnu zeleninu jsem zmixoval do zeleninové omáčky. Kupodivu nechutnala špatně, i když s trochou sýra by byla ještě lepší. Na závěr dne jsem si vychutnal sklenici mléka s BeBe sušenkami.

AI jídelníček
Zdroj: REFRESHER/Vojtěch Vanda

K mému pozorování patří, bohužel, i sledování stolice, na kterou jsem v poslední době chodil nepravidelně. Je tam vidět změna, průjem byl potlačen, ale zánět je stále evidentní. Za tuto informaci se omlouvám.

Středa

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 3 z 6
Domů
Sdílet
Diskuse