Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Týden jsem se zkoušel stravovat podle jídelníčku, který mi vytvořila AI

Snídaně i svačina jsou totožné s pondělkem, přesto mi dělá problém sníst jogurt v nějakém relativně krátkém čase. Pět chodů denně je pro mne prostě moc. Obědovou krůtu jsem kvůli velikosti rozdělil na polovinu, i tak jsem se skoro přejedl. Zeleninu jsem znovu napařil. Musím využít toho, že mi to ještě nevadí.

AI jídelníček
Zdroj: REFRESHER/Vojtěch Vanda

Je to teprve třetí den, ale přiznávám, že se již opravdu těším na konec. Gastrik musí jíst všechno co nejčerstvější, což znamená, že trávím veškerý čas v kuchyni. Jídlo však není festivalem chutí, ale spíš afterparty kolem páté ranní. A břicho, přestože se tváří, že je v pořádku, nejspíš úplně v pořádku není.

Doporučeno
Diana a David si otevřeli rostlinné řeznictví a teď o nich píšou i v Americe. „Vegani nejedí pořád jenom mrkev,“ říkají Diana a David si otevřeli rostlinné řeznictví a teď o nich píšou i v Americe. „Vegani nejedí pořád jenom mrkev,“ říkají 14. července 2024 v 9:30

Chci si zlepšit náladu, tak navštěvuji kavárnu a dávám si zelený čaj. Díky procházce mi lépe vytráví předtím, než si dám stejnou večeři jako v pondělí. Už jsem vlastně zapomněl, jak úzko člověku je, když musí začít takto jíst. Emoční stránka je nejhorší. Ten pocit je zvláštní – máš hlad, ale zároveň jej nemáš. Ve městě si nic nedáš, jelikož nemůžeš. Když se najíš, trochu tě zabolí žaludek, ale zbytek dne je poměrně v klidu, a proto to vlastně děláš. Procesem si musí projít každý, kdo musí dietu dodržovat.

Je mi jasné, že se po konci testu experimentů s jídlem nezřeknu. Dieta mě stojí hodně energie. Přemýšlím o tom, že udělám revoluci a otevřu si bistro pro gastriky.

Čtvrtek 

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 4 z 6
Domů
Sdílet
Diskuse