Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. května 2023 12:20
Čas čtení 0:45
refresher team

Pacient si údajně vzal anální kolík na vyšetření magnetickou rezonancí a utrpěl závažné zranění

Pacient si údajně vzal anální kolík na vyšetření magnetickou rezonancí a utrpěl závažné zranění
Zdroj: Unsplash/Gwen Mamanoleas/volně k užití
NEWS SEXUÁLNÍ POMŮCKY ZDRAVÍ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Na internetu koluje příspěvek na Twitteru, který ukazuje sken análního kolíku usazeného až v břiše. Přestože se informace zatím nepodařilo potvrdit, stále se jedná o dobré varování.

„Nikdy nenoste anální kolík na schůzku s magnetickou rezonancí,“ prohlásil jeden z uživatelů Twitteru, který na sociální síti nasdílel sken břišní dutiny, v níž byl usazený anální kolík.

Sexuální pomůcku, která měla být údajně vyrobena ze silikonu, si pacient nasadil před vyšetřením magnetickou rezonancí. Jak ale informuje Indy 100, nošení kovu na MRI může být nebezpečné kvůli magnetické síle, která je přibližně 1000krát silnější než typický magnet ledničky.

Doporučeno
Od kamenných dild přes koňské žíně k dráždění klitorisu až po dálkově ovládané vibrátory. Taková je historie sexuálních pomůcek Od kamenných dild přes koňské žíně k dráždění klitorisu až po dálkově ovládané vibrátory. Taková je historie sexuálních pomůcek 25. února 2023 15:11

Místo rozkoše se tak pacient pravděpodobně dočkal „anální pistole“, která mu způsobila velká vnitřní zranění. „K velkému zděšení klienta má anální kolík ve skutečnosti kovové jádro. Klient přežil s těžkými zraněními,“ měl uvést jeho právník.

Nešťastný klient tak prý žaluje společnost zabývající se sexuálními hračkami, která na obalu análního kolíku uvedla, že se jedná o 100% silikon. 

Přestože se informace zatím nepodařilo ověřit a historka zní spíše jako „městská legenda“, a to i vzhledem ke skutečnosti, že se skenovaný obrázek poprvé objevil před měsícem na Redditu, jde stále o dobré varování. Nosit na vyšetření magnetickou rezonancí cokoliv kovového je prostě příšerný nápad.

Domů
Sdílet
Diskuse