Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. května 2023 11:14
Čas čtení 0:36
Kristýna Dobiášová

Video: Tom Cruise v novém díle Mission: Impossible dělá nejnebezpečnější kaskadérský kousek své kariéry

Video: Tom Cruise v novém díle Mission: Impossible dělá nejnebezpečnější kaskadérský kousek své kariéry
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI FILMY 2023 TOM CRUISE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Vyšel trailer na Mission: Impossible Odplata – První část. Tom Cruise se tak role Ethana Hunta ujme již posedmé. Do kin zamíří 12. července.

Příběh postavy Ethana Hunta stále nekončí. Vrací se již v sedmém snímku ze série Misson: Impossible. Režie se ujal Christopher McQuarrie. Film zamíří do kin 12. července. Původně měl vyjít již v roce 2021, informuje Collider. Hrdinové mají ve filmu čelit dosud nejnáročnější misi. Musí vypátrat novou zbraň, která ohrožuje lidstvo. V sázce je tak osud celého světa.

Obsazení doplní nejen známé tváře

Mezi herci se objeví i Simon Pegg nebo Rebecca Ferguson. Představí se také Hayley Atwell coby Grace. Podle režiséra je tato postava „ničivou silou přírody“. Více však neprozradil. „Zajímavá věc, kterou zkoumáme, je její odpor k situaci, ve které se ocitla,“ komentovala Atwell v podcastu Light the Fuse.

Tom Cruise i v tomto filmu dělá vlastní kaskadérské kousky. To se týká třeba scény, ve které herec vyjede po rampě na motocyklu, skočí z útesu a na zem se snese padákem. Podle Cruise jde o nejnebezpečnější kaskadérský kousek, který kdy dělal.

Domů
Sdílet
Diskuse