Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2023 14:02
Čas čtení 0:58
Tereza Šnajdrová

Svět hlásí nedostatek růžové barvy. Důvodem je nový film Barbie

Svět hlásí nedostatek růžové barvy. Důvodem je nový film Barbie
Zdroj: Warner Bros./propagační materiál
FILMY A SERIÁLY BARBIE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Natáčení filmu Barbie vedlo k celosvětovému nedostatku růžové barvy.

Produkční designérka Sarah Greenwood se v rozhovoru pro Architectural Digest rozpovídala o chystaném filmu Barbie, jehož premiéra je naplánována na 21. července 2023. „Chtěla jsem, aby byla všudypřítomná růžová zářivá, aby jí bylo všude až moc,“ popsala s tím, že svět nyní kvůli natáčení bojuje s nedostatkem růžové barvy. Většina totiž skončila v ateliérech, píše NME.

Doporučeno
Boříme tabu: Sex během menstruace je vzrušující a sexy. Poradíme ti, jak na něj Boříme tabu: Sex během menstruace je vzrušující a sexy. Poradíme ti, jak na něj 5. června 2023 6:00

Film Barbie, v jehož titulních rolích se představí Margot Robbie a Ryan Gosling jako Ken, se své premiéry dočká 21. července 2023. Už nyní je však kolem něj pořádné haló a benzin do ohně přilily také produkční designérka Sarah Greenwood a dekoratérka Katie Spencer. Ty se v rozhovoru pro Architectural Digest rozhovořily o tom, jak moc je pro film důležitá růžová barva. 

„Chtěla jsem, aby byla všudypřítomná růžová zářivá, aby jí bylo všude až moc,“ řekla Greenwood. „Chtěla jsem tam promítnout vše, kvůli čemu jsem jako malá holka milovala barbie,“ dodala. 

V připravovaném snímku tak uvidíš enormní množství růžové barvy, včetně růžových domů, aut, tobogánů i veřejného osvětlení. Při natáčení prý bylo použito tolik růžové barvy, až došlo k jejímu celosvětovému nedostatku. „Na světě došla růžová,“ prohlásila Greenwood. 

Barbie se spolu s Kenem vydá do skutečného světa

V minulém týdnu byl uveřejněn nový trailer k chystanému filmu a diváctvu tak poprvé odhalil podrobnosti o jeho ději. Barbie (Margot Robbie) se vymaní ze svého dokonalého života a rozhodne se hledat životní pravdu ve skutečném světě. Na cestě ji doprovodí Ken (Ryan Gosling) a společně budou čelit mnoha nástrahám, včetně únosců. 

Domů
Sdílet
Diskuse