Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
6. června 2023 v 18:32
Čas čtení 0:41
Radim Šlechta

Miluješ pivo? Toto je první „pivodorant“, láká tě jeho koupě?

Miluješ pivo? Toto je první „pivodorant“, láká tě jeho koupě?
Zdroj: Brewdog, Fussy
NEWS KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI
Uložit Uložené

Potřebuješ změnit vůni? Můžeš zkusit pivní deodorant.

Kosmetická společnost Fussy a pivovar Brewdog společně vytvořily „první pivní tuhý deodorant“. Voní prý po kombinaci chmelu a tropického ovoce, stejně jako nejoblíbenější IPA výrobce piva. K dostání bude od 18. června, tedy přesně na Den otců. Informuje o tom server Cosmetic Business.

„Roky jsme všichni přemýšleli, co koupit tátovi na jeho svátek. Měli bychom mu koupit voňavku nebo jeho oblíbené pivo? A proč tedy ne obojí?“ okomentovala nový produkt Lauren Carrol, vedoucí marketingu společnosti Brewdog.

Doporučeno
Apple Vision Pro baví internet: Podívej se na nejlepší memes Apple Vision Pro baví internet: Podívej se na nejlepší memes 6. června 2023 v 16:52

„Když jsme poprvé přišli s nápadem vytvořit tento pivodorant, Brewdog byl jako partner jasná volba. Prostě jsme je do toho museli zapojit,“ řekl Matt Kennedy, výkonný ředitel společnosti Fussy. Spojení těchto dvou firem bylo prý logické, obě mají dle jeho slov stejně odpovědnou politiku k planetě. „K životnímu prostředí šetrná kosmetika a stejně smýšlející pivovar se spojily, aby vám přinesly deodorant, o kterém jste nevěděli, že ho potřebujete,“ řekl Kennedy.

Deodorant se dodává v kompostovatelném balení a koupit si jej lidé budou moci za patnáct liber (v přepočtu přibližně 400 korun, pozn. red.) na stránkách obou společností.

Anketa:
Láká tě pivodorant?
Mega!
Bleee.
Mega!
50 %
Bleee.
50 %
Domů
Sdílet
Diskuse