Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. června 2023 7:22
Čas čtení 1:18
Kateřina Viková

Tiktoker nafingoval vlastní smrt, aby zjistil, komu bude skutečně chybět. Na vlastní pohřeb dorazil ve stylu

Tiktoker nafingoval vlastní smrt, aby zjistil, komu bude skutečně chybět. Na vlastní pohřeb dorazil ve stylu
Zdroj: TikTok/@el.tiktokeur2
ZAJÍMAVOSTI SOCIÁLNÍ SÍTĚ TIKTOK
Uložit Uložené

Belgický tiktoker předstíral svou vlastní smrt, aby zjistil, komu na něm skutečně záleží. Aby rozšířil zprávu o své smrti mezi přáteli, poprosil jedno ze svých dětí, aby na sociální sítě napsalo dopis na rozloučenou. Na pohřbu čekal rodinu i přátele šok.

Pětačtyřicetiletý tiktoker David Baerten se spolu se svou ženou a dětmi rozhodli, že si vystřelí ze svých přátel a příbuzných a zároveň zjistí, zda je mají opravdu rádi. 

Na sociální sítě napsali rozloučení

Aby se zprávy o údajné Beartenově smrti rozšířily, napsalo jedno z jeho dětí na sociální sítě: „Odpočívej v pokoji, tatínku. Nikdy na tebe nepřestanu myslet. Proč je život tak nespravedlivý? Proč zrovna ty? Měl ses stát dědečkem a ještě jsi měl celý život před sebou. Mám tě ráda, máme tě všichni rádi, nikdy na tebe nezapomeneme!“

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original - Thomas faut

Na pohřeb, který proběhl minulý víkend poblíž města Liege, dorazili nejbližší přátelé a rodina. Čekání na zahájení ceremonie však přerušilo přistání vrtulníku, z něhož pak vystoupil Bearten, přítomnými považovaný za mrtvého, v doprovodu několika kamer. Rodina a truchlící přátelé se na něj vrhli, začali ho objímat, někteří však byli velmi zmatení a pouze několik minut zírali. 

Měl pocit, že si ho rodina neváží 

Podle The Times svou smrt předstíral kvůli tomu, že ho zajímalo, jak bude reagovat širší rodina. Připadalo mu totiž, že si ho dost neváží. „Co se děje v mé rodině, mě často zraňuje. Nikdy mě nikam nepozvou. Nikdo mě nevnímá. Všichni jsme se rozešli svými cestami,“ dodal. 

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

„Proto jsem jim chtěl dát životní lekci a ukázat jim, že byste neměli čekat, až někdo zemře, abyste se s ním setkali,“ řekl na TikToku Baerten známý jako Ragnar le Fou.

Doporučeno
Tihle lidé anonymně ukrývají peníze po celém Slovensku. Kdo stojí za profilem Cash Catch a proč je kritizují? Tihle lidé anonymně ukrývají peníze po celém Slovensku. Kdo stojí za profilem Cash Catch a proč je kritizují? 18. dubna 2024 8:00

Tvrdil, že ho někteří blízcí kontaktovali poté, co žert uskutečnil, takže to „dokazuje, komu na mně opravdu záleží“. Ti, kteří na pohřeb nepřišli, jsou s ním nyní v bližším kontaktu, takže akci považuje za úspěch.

Domů
Sdílet
Diskuse