Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti European School of Business & Management SE.
19. června 2023 15:42
Čas čtení 1:27
Sponzorovaný obsah

Zlepšete si pozici na trhu práce díky studiu MBA

Zlepšete si pozici na trhu práce díky studiu MBA
Zdroj: Pexels
ZAJÍMAVOSTI ŠKOLA A STUDIUM STUDIUM V ANGLIČTINĚ TIPY PRO STUDENTY
Uložit Uložené

Nelze opomenout, že změny, kterých si všímáme v posledních letech, s sebou nesou nejen negativa, ale i pozitiva. Velkou roli od doby pandemie získala digitální komunikace. Jak získat konkurenční výhodu na trhu díky online světu?

Řada z nás se musí v současnosti vyrovnávat s ekonomickými dopady. Ač se to nemusí zdát, lidé jsou stále velmi ceněným aktivem. Jsou schopni se ve změně zorientovat a problémy, se kterými se ekonomika potýká, využít ku prospěchu firmy či pracovních příležitostí.

MBA studium se vždy soustředí na významné rozšíření i prohloubení dosud nabytých znalostí a na praktické aspekty studovaných oborů. To z absolventů činí žádané zaměstnance a mnohdy též úspěšné podnikatele.

ESBM (European School of Business & Management SE) kombinuje moderní e-learning s interaktivními workshopy bez povinné účasti na seminářích.

Jestliže hledáte kvalitní školu s individuálním přístupem, určitě zaměřte svou pozornost právě na ESBM. V nabídce naleznete mnoho specializací, které vám například pomohou získat kvalitní informace od profesionálních lektorů, ale také si prohloubíte své dosavadní znalosti. Mezi populární specializace patří například MBA Investiční management nebo MBA Leadership a Soft Skills, díky kterým zjistíte, jak být dobrým manažerem a správným leaderem, jak komunikovat s týmem, zlepšíte si vůdčí schopnosti nebo si osvojíte důležité investiční principy v ČR i v zahraničí. Velkým benefitem v rámci studia je získání kontaktů od kolegů z oboru a vzájemná výměna profesních zkušeností. Aktuálně máte na výběr z široké nabídky – až 22 specializací MBA v českém jazyce (s akceptací slovenštiny) a 8 specializací MBA v anglickém jazyce.

Doporučeno
Odmaturuj z cizích jazyků: Tenhle přehled tě připraví na zkoušku Odmaturuj z cizích jazyků: Tenhle přehled tě připraví na zkoušku 27. dubna 2024 8:00

Zásadní výhodou studia na ESBM je to, že máte k dispozici profesionální tým lektorů, moderní e-learningový portál, individuální konzultace s lektory a zajímavé stáže na základě vybraných specializací. Obrovskou výhodou je také časová flexibilita – studium můžete zahájit kdykoliv. Pokud stále váháte, jestli je pro vás studium vhodné, máte možnost vyzkoušet studium na zkoušku.

práce, pohovor, kancelář
Zdroj: Pexels/volně k užití

ESBM je rovněž zaštítěná mezinárodními akreditacemi, které vám garantují nejvyšší kvalitu poskytovaného vzdělávání. Pokud se stále rozhodujete a nevíte, jestli je teď ten správný čas studovat, nechte se inspirovat referencemi našich absolventů. Studiem získáte lepší uplatnění na trhu práce, posunete se v rozvoji na stávající pozici anebo se vám otevřou zcela nové kariérní možnosti. Nezáleží na tom, jestli jste ředitelem významné společnosti, nebo maminka na mateřské, vzdělávání je vaše nejlepší životní investice a posun kupředu v profesní i osobní oblasti života.

Začít takové studium je možno kdykoli, získejte titul MBA už za 1 rok studia a přihlaste se online ještě dnes!

Domů
Sdílet
Diskuse