Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
V Praze si můžeš užít rande i zadarmo, ukážeme ti nejlepší místa na budgetu

Soukromí i relax v pražských Bohnicích

Nenech se zmýlit prvním dojmem. Přestože tak možná areál léčebny nevypadá, jsou Bohnice skvělým místem, které navštívit. Kavárna V. kolona je krásná a donutí tě zpomalit a užívat si pověstného přítomného okamžiku. Kromě toho, že si můžeš užít dobrou kávu za přívětivé ceny (a bez příplatku za rostlinné mléko), se taky můžeš stavit na některou z akcí, které zde probíhají celé léto.

Během prázdnin proběhne v areálu kavárny například Bubnování nebo benefiční běh Uteč z kolony. Kromě toho, že si užiješ hezké rande na budgetu, svou návštěvou a útratou podpoříš také zaměstnance a zaměstnankyně kavárny, kteří se zotavují z duševního onemocnění a připravují se na další fázi svého života.

Pátá kolona, kavárna
Zdroj: greendoors.cz

Sapa

Areál Sapy v pražské Libuši tě nadchne, pokud od svého rande očekáváš dobré jídlo nebo ho chceš strávit nakupováním. V rámci Sapy si totiž můžeš užít obojí. V menších i větších obchůdcích si pořídíš v podstatě všechno, na co si vzpomeneš.

Areál se rozkládá na ploše 25 tisíc metrů čtverečních a najdeš tam jazykové centrum, školu bojových umění, lékaře, redakce vietnamských časopisů, kulturní sály a dlouhou řadu restaurací a bister. Kromě toho si můžeš prohlédnout buddhistický chrám, který je volně přístupný a zdarma.

Doporučeno
SAPA tour: Kam na jídlo v největší vietnamské tržnici v Praze SAPA tour: Kam na jídlo v největší vietnamské tržnici v Praze 27. května 2022 v 7:00

Náš tip pro tebe je, aby ses nebál*a navštívit i restaurace například v patrech domů, kde se často velmi dobře najíš. Byť mohou vypadat, že jsou vyhrazené pouze pro místní, dostaneš se tam v pohodě i ty, a navíc tě finančně nezruinují.

 
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 5 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse