Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Tipy na nejlepší přírodní koupání v celém Česku. Těchto sedm míst stojí za šplouch

Pískovna Mlékojedy

Zatopená pískovna u Neratovic ve Středočeském kraji patří mezi nejoblíbenější místa. Nabízí totiž nejen krásně čistou vodu, ale i mnoho dalších možností vyžití. Najdeš tu bar, dvě hřiště pro plážový volejbal, lezeckou stěnu nad vodou, můstek pro skákání do vody na lyžích i vlek pro wakeboardy. Koupání a sportovní aktivity večer střídají koncerty nebo párty pod vedením předních českých DJů. Součástí celosezónního programu jsou také filmové čtvrtky, které jsou zdarma.

Doporučeno
Chceš se vykoupat i se svým psem? Tohle jsou nejlepší dog friendly spoty v Praze a okolí Chceš se vykoupat i se svým psem? Tohle jsou nejlepší dog friendly spoty v Praze a okolí 31. srpna 2024 v 7:00

Praktické informace: Pro auta je zde k dispozici hlídané parkoviště za 50 korun na den, za celý víkend pak zaplatíš 90 korun. Přímo k jezeru je vstup zdarma, placené jsou však některé atrakce. Placené jsou také vstupy na sobotní kulturní a hudební akce. Přespat lze v chatkách, které se dají předem rezervovat, nebo ve stanu. Jestli tě zajímají detaily, koukni sem.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 7 z 7
Domů
Sdílet
Diskuse