Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2023 9:41
Čas čtení 0:55
Adéla Ježková

Netflix potvrdil druhou řadu seriálu Wednesday. Co všechno o ní zatím víme?

Netflix potvrdil druhou řadu seriálu Wednesday. Co všechno o ní zatím víme?
Zdroj: Netflix/Wednesday
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Připravuje se druhá série seriálového hitu „Wednesday“ z dílny společnosti Netflix.

Potvrzeno. Seriál Wednesday se dočká druhé série, vyplývá z oficiálního vyjádření na webu Netflixu. Natáčet se začalo již v lednu. 

„Nemůžeme se dočkat, až se po hlavě vrhneme do další sezóny a prozkoumáme potrhlý, strašidelný svět Nevermore,“ uvedli spoluscenáristé 1. série Wednesday Miles Millar a Alfred Gough. Dodali, že Wednesdayin svět – nebo přinejmenším rodina – se rozroste. Teorie skalních fanoušků a fanynek se tak potvrdila: do seriálu přichází nový člen Addamsovy rodiny.

Doporučeno
Taylor Swift může být členkou americké Akademie, která udílí Oscary. Jaké další osobnosti dostaly pozvání? Taylor Swift může být členkou americké Akademie, která udílí Oscary. Jaké další osobnosti dostaly pozvání? 29. června 2023 19:32

Nová postava z Addamsovy rodiny

Zatímco hlavní herecká hvězda seriálu Jenna Ortega se nechala slyšet, že by ráda přivítala bratrance Itta – postavu, kterou v podstatě tvoří jen vlasy –, Hunter Doohan (který ztvárnil Tylera Galpina) a Joy Sunday (Bianca Barclay) by se rádi setkali s babičkou Wednesday.

Jak uvádí deník Insider, druhá série seriálu bude více hororová a méně se zaměří na romantiku a milostný život Wednesday. „Myslím, že chceme trochu zvýšit hororový aspekt a pak dostat Wednesday z jejího romantického trojúhelníku a nechat ji, aby byla sama sebou a bojovala se svým vlastním zločinem,“ popsala již dříve Ortega v talkshow Jimmyho Fallona.

Právě Ortega bude v nadcházející sérii působit nejen jako hlavní postava, ale také jako producentka. Zatím není jasné, kdy si budeme moci novou řadu seriálu s rekordní sledovaností pustit, podle některých zdrojů by to ale mohlo být v druhé polovině roku 2024. Vzhledem k probíhající stávce Amerického sdružení scenáristů (WGA) v Hollywoodu je ale možné, že se produkce zpozdí.

Domů
Sdílet
Diskuse