Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
16. července 2023 13:00
Čas čtení 1:05
Lukáš Čelka

Americký meteorolog propašoval do předpovědi počasí text z Eminemova hitu Without me. Dnes je virálním na TikToku

ZAJÍMAVOSTI EMINEM SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Nejvtipnější je, že text z písně dokázal velmi trefně napasovat do scénáře, protože mluvil o stoupajících teplotách v americkém městě.

Americký meteorolog všem divákům dokázal, že ani předpověď počasí nemusí být nudná. Rozhodl se do ní totiž vložit dávku humoru, a to tím, že do živého vysílání propašoval text Eminemova hitu Without me.

Doporučeno
Česko dnes zažilo nejteplejší den roku, bylo více než 38 stupňů. Tropy budou pokračovat Česko dnes zažilo nejteplejší den roku, bylo více než 38 stupňů. Tropy budou pokračovat 15. července 2023 18:42

Jak píše portál Unilad, meteorolog a moderátor Adam Krueger během předpovědi počasí na kanálu CW 39 Houston použil několik známých hlášek ze snad největšího hitu celé Eminemovy kariéry. Samozřejmě si toho všimli i diváci a velmi rychle se stal novým virálem na TikToku, kde si jeho vtipnou předpověď přehrálo více než 5,9 milionu fanoušků.

Nejvtipnější je, že text z písně dokázal velmi trefně napasovat do scénáře, protože mluvil o stoupajících teplotách v americkém městě a v jeho okolí. „Hádejte, kdo je zpátky. Znovu zpět...,“ řekne meteorolog a vzápětí dodá: „Výstrahy před horkem jsou zpět, řekni to, příteli.“

Doporučeno
Teploty budou ještě extrémnější. Evropu zasáhne další vlna veder, v Itálii hrozí téměř 50 stupňů Celsia Teploty budou ještě extrémnější. Evropu zasáhne další vlna veder, v Itálii hrozí téměř 50 stupňů Celsia 15. července 2023 9:49

Je pochopitelné, že zprávy o počasí od moderátora a meteorologa z Houstonu se staly obrovským hitem mezi fanoušky Eminema. Nadšení z moderátorovy kreativity netajili ani lidé, kteří se o něj podělili v komentářích s dalšími uživateli sociální sítě TikTok.

Jeden z nich napsal: „Nikdy jsem nesledoval meteorologický kanál, ale brácho... to jsi zabil! Odteď se budu na počasí dívat každý den...“


Fanoušci moderátora mu dokonce dávají i návrhy, že příště by mohl do předpovědi zakomponovat texty od Ricka Astleyho ze skladby Never Gonna Give You Up nebo Because I got high od Afromana.

Přestože se někteří lidé obávali, že moderátor může mít za toto „řádění“ v přímém přenosu problémy s vedením kanálu, všechny ujistil, že ho v tom, co dělá, podporuje. Dosvědčuje to i fakt, že teprve nedávno kromě odkazů na texty interpretů začal do předpovědi počasí komponovat i odkazy na známé filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse