Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. července 2023 13:12
Čas čtení 0:30
Denisa Šútorová

Konečně pěkné crocsy? Salehe Bembury představuje Crocs Pollex Clog v odstínech Niagarských vodopádů

Konečně pěkné crocsy? Salehe Bembury představuje Crocs Pollex Clog v odstínech Niagarských vodopádů
Zdroj: Salehe Bembury
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Do portfolia ikonické obuvi Crocs Pollex od Saleha Bemburyho přibyly nové odstíny pantoflů a moderní design klasických Crocs bot. Love it, or hate it?

Americký designér Salehe Bembury, který je znám luxusním streetwearovým rukopisem, přichází na trh s nejnovějším designem bot Crocs Pollex Clog. Svůj kultovní model obohatil o nová barevná provedení pod názvem „Niagara“ Colorway.

Doporučeno
Jak se stát živou barbie? Tady jsou tipy, jak zazářit na premiéře filmu i irl Jak se stát živou barbie? Tady jsou tipy, jak zazářit na premiéře filmu i irl 17. července 2023 12:00

Niagara Colorways přicházejí jen týden poté, co se renomovaný designér podělil o první náhled na pantofle Crocs Pollex Slides v modrém odstínu „Tashmoo“.

salehebemburysalehebembury,salehebembury,salehebembury,
Zobrazit galerii
(8)

Jak napovídá název, barva crocsů byla inspirována Niagarskými vodopády. Povrch nabírá světle šedý odstín, ale modelu nechybí ani tónované odnímatelné kotníkové řemínky či kontrastní šedá špička, která je charakteristickým znamením modelů Crocs Pollex Clog od Bemburyho.

Horkou novinku si budeš moci zakoupit již za tři dny, a to ve čtvrtek 20. července, na oficiální stránce beaspunge. Následně by měly být v prodeji i na oficiální stránce Crocs, ale datum ani čas zatím nejsou známy.

Anketa:
Jak se ti nový model Crocs líbí? 
Ať děláte, co děláte, furt to jsou jen crocsy, za mě no go.
Líbí se mi, možná do nich půjdu.
Ať děláte, co děláte, furt to jsou jen crocsy, za mě no go.
75 %
Líbí se mi, možná do nich půjdu.
25 %
Domů
Sdílet
Diskuse