Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. července 2023 11:36
Čas čtení 1:02
Tereza Šnajdrová

Britney Spears žije! „Hleď si svého, bitch,“ vzkazuje ti na novém tracku Mind your business

Britney Spears žije! „Hleď si svého, bitch,“ vzkazuje ti na novém tracku Mind your business
Zdroj: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin
HUDBA BRITNEY SPEARS HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Kolem autorky megahitů Toxic nebo Baby One More Time Britney Spears se v posledních letech drží oblak kontroverze.

Vše odstartoval soud s jejím otcem, který byl dlouhá léta zpěvaččiným opatrovníkem a údajně měl řídit celý její život, včetně financí či partnerského soužití. Poté, co nad ním zpěvačka ostře sledovaný soud vyhrála, jako by odhodila veškeré zábrany. Na internet neustále umisťuje videa, na nichž obnažená tančí a fanoušci*fanynky si začali všímat i dalších podezřelých věcí včetně nafejkovaných fotek a videí. Právě pro veřejnost má Britney jeden drsný vzkaz: „Hleďte si svého,“ vzkazuje jí v novém tracku Mind your business.

Doporučeno
KVÍZ: Macarena, Despacito nebo Žijeme len raz. Znáš dobře letní hity? KVÍZ: Macarena, Despacito nebo Žijeme len raz. Znáš dobře letní hity? 15. července 2023 8:30

Na novince princezna popu spolupracovala s producentem a zpěvákem Will.i.amem, s nímž už v minulosti zaznamenala velký úspěch v podobě trojnásobně platinové skladby Scream & Shout. Povede se jim na tento úspěšný track, který má jen na Spotify více než 644 milionů přehrání, navázat? Nemyslíme si.

Mind your business vyšla pod vydavatelstvím Epic Records, které ji popisuje jako „skladbu s tajemným a podmanivým beatem a nakažlivou energií“. Well, nám to spíše přijde jako klasická popovka, o které už za pár měsíců neuslyšíme. Ale nechme se překvapit.

Melodie není ničím výjimečná, stejně jako sám text, ve kterém ti Britney Spears vzkazuje: „Hleď si svého, bitch.“ „Kde je? Kde je? Kde je? Kde je? Kde je?“ naráží zpěvačka na spekulace, které se kolem její osoby objevují na sociálních sítích. Někteří lidé se totiž domnívají, že Spears drží její manžel pod zámkem a všechny fotky a videa na sociálních sítích jsou fejkové. Stejně jako například fotografie z její svatby. „Hollywood, Londýn, všude slyším zvuk foťáku. Paparazzi mě zastřelil, já jsem ekonomika,“ kritizuje zpěvačka všudypřítomné fotografy.

Doporučeno
Český Refresher má své Rap News. Přečti si, jak nás baví Paulie Garand, Rigor Mortiz nebo nový Dorian Český Refresher má své Rap News. Přečti si, jak nás baví Paulie Garand, Rigor Mortiz nebo nový Dorian 21. července 2023 11:00

Nás tahle novinka z kecek nevystřelila, co na ni říkáš ty?

Anketa:
Líbí se ti tahle novinka od Britney Spears?
Ne, je to nuda.
Jooo, strašně se mi líbí.
Ne, je to nuda.
41 %
Jooo, strašně se mi líbí.
59 %
Domů
Sdílet
Diskuse