Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2023 14:20
Čas čtení 1:06
Martin Adam Pavlík

Jamie Foxx promluvil se slzami v očích k fanouškům poprvé od chvíle, kdy se ocitl blízko smrti. Šel jsem do pekla a zpět, říká

Jamie Foxx promluvil se slzami v očích k fanouškům poprvé od chvíle, kdy se ocitl blízko smrti. Šel jsem do pekla a zpět, říká
Zdroj: Sony Pictures UK
FILMY A SERIÁLY FILM JAMIE FOXX
Uložit Uložené

Americký herec v emotivním videu poděkoval všem, kteří mu drželi palce a posílali mu laskavá přání během toho, co byl v nemocnici.

Pamatovat si ho můžeš jako pomstychtivého Djanga z úspěšné tarantinovky, jako odvážného taxikáře, který se vzepřel nájemnému vrahovi ve filmu Collateral, ale také jako legendárního Raye Charlese. Ztvárnil ho v životopisném snímku Taylora Hackforda, přičemž za tuto roli získal prvního a zatím jediného Oscara v kariéře.


Hollywoodský herec Jamie Foxx v emotivním videu se slzami v očích promluvil k fanouškům poprvé od chvíle, kdy se ocitl na pokraji smrti v nemocnici. Prozradil, že šel „do pekla a zpět“. Prý už konečně může začít opět naplno pracovat.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš slavné osobnosti jen podle očí? KVÍZ: Poznáš slavné osobnosti jen podle očí? 22. července 2023 8:30

Foxx byl hospitalizován v dubnu letošního roku pro nespecifikované zdravotní komplikace. Jeho stav se zhoršil v Atlantě během natáčení komedie Back in Action, kterou produkuje Netflix. V kuloárech se šeptalo, že herec na tom byl opravdu špatně. Jeho rodina prosila všechny fanoušky, aby se za něj modlili.

Později se spekulovalo, že herec je ochrnutý nebo že oslepl. Foxx však všechno popřel na videu a v první řadě poděkoval své rodině za to, že podrobnosti o jeho zdravotním stavu udržovala v tajnosti a tím ho ochránila. Dále vyjádřil vděk doktorům a fanouškům.


„Moje sestra Deidra Dixon a moje dcera Corrine mi skutečně zachránily život,“ řekl herec. Vysvětlil, že ačkoli mnozí lidé potřebovali vědět, jak se cítí, nechtěl, aby ho fanoušci viděli „s hadičkami, které mu vycházely z nosu“. „Chci, abyste mě viděli smát se, dobře se bavit, žertovat, vtipkovat, dělat film nebo televizní show,“ dodal Foxx.

V komentářích ho následně podpořili jeho herečtí kolegové jako Dwayne „The Rock“ Johnson, Will Smith i MMA zápasník John „Bones“ Jones, považovaný za jednoho z nejlepších zápasníků všech dob, bojovnice Pearl Gonzalez, či dokonce bývalá pornohvězda Sasha Grey.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Domů
Sdílet
Diskuse