Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. července 2023 17:01
Čas čtení 1:05
Tereza Šnajdrová

Video: Drake se ostře ohradil proti fanouškovi, který na něj během koncertu hodil vape. Co mu vzkázal?

Video: Drake se ostře ohradil proti fanouškovi, který na něj během koncertu hodil vape. Co mu vzkázal?
Zdroj: Prince Williams/Wireimage/volně k použití
KULTURA DRAKE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Hudební průmysl se potýká s velkým nešvarem. Fanoušci a fanynky po vystupujících hází předměty, a to i takové, které mohou ublížit na zdraví.

Na Pink někdo před nedávnem přímo během koncertu hodil popel zesnulé matky, Bebe Rexha musela na šití poté, co na ni fanoušek hodil telefon, a nepříjemný zážitek nyní potkal i kanadského zpěváka Drakea. Fanoušek na něj přímo během koncertu hodil vape, píší NME a People. Co mu rapper vzkázal?

Doporučeno
„Je to naprosto k vzteku,“ Billie Eilish ostře kritizuje fanoušky. Co jí vadí? „Je to naprosto k vzteku,“ Billie Eilish ostře kritizuje fanoušky. Co jí vadí? 14. července 2023 14:14

K incidentu došlo 20. července během rapperova koncertu v brooklynském Barclays Center. Drake byl nucen přerušit svou show poté, co na něj jeden z fanoušků hodil vape. „Hodil jsi na mě vape? No tak! Hej, kdo to hodil? Kdo na mě hodil vape?“ pátral rapper po viníkovi. „Vážně si myslíš, že ten vape seberu a budu s vámi vapovat přímo v zasr*ným Barclays Center,“ pokračoval.

„Svůj život v žádném případě nebereš vážně. Měl bys ho přehodnotit,“ uzavřel incident Drake. Záběry z koncertu pak na sociálních sítích sdílela samotná venue a přiložila popisek: „Připomínáme: V Barclays Center nemůžete vapovat.“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Barclays Center (@barclayscenter)

Manželství je jako „věc z dávných časů“

O zpěvákovi se v poslední době mluvilo i v jiném kontextu. Drake před pár dny hostoval v podcastu The Really Good Podcast internetové hvězdy Bobbi Althoff, která se rappera mimo jiné vyptávala i na jeho osobní život. A došla řeč i na svatbu. Tu rapper přirovnal k „věci z dávných časů“. 

„Nevím, připadá mi to jako věc z dávných časů nebo tak něco. Myslím, že se nakonec ožením. Ale nemyslím si, že bych teď mohl někomu nabídnout to, co by hledal. Prostě konzistenci. Prioritou je pro mě nyní můj život a moje práce,“ popsal Drake důvody, proč není ženatý.

V rozhovoru zazněly i další zajímavé informace, poslechnout si jej můžeš zde

Domů
Sdílet
Diskuse