Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
31. července 2023 18:41
Čas čtení 1:19
Ondřej Jarůšek

Bulánci budou pro všechny zdarma! Vydání nové verze se blíží, přichází i multiplayer

Bulánci budou pro všechny zdarma! Vydání nové verze se blíží, přichází i multiplayer
Zdroj: SleepTeam
TECH GAMING
Uložit Uložené

Milovníci a milovnice české herní klasiky Bulánci mají důvod k radosti. Titul totiž bude opět volně ke stažení. A pro ty, kteří si hru už zakoupili, chystají tvůrci řadu bonusů.

Kdo vyrůstal na přelomu tisíciletí, toho pravděpodobně Bulánci neminuli. Česká freewarová hra z roku 2001 byla jednou z nejoblíbenějších her své doby. Jednak proto, že se jednalo o zábavnou hru, ale pravděpodobně i díky tomu, že byla volně ke stažení. A s příchodem nové verze hry zase bude.

Omezená verze pro všechny zdarma

„Pamatujete dobu, kdy Bulánky hráli všichni, protože byli volně ke stažení? Ty časy jsou zpět! Od prvního září bude totiž základní verze hry na PC zdarma,“ oznámilo studio na sociálních sítích. Moderní verze Bulánků se aktuálně nachází v posledních fázích vývoje.

Na nových Buláncích pracuje studio už delší dobu. V roce 2021 tvůrci spustili kampaň na Startovači, kde z požadovaných 500 tisíc korun nakonec vybrali přes 7 milionů. Ti, kteří kampaň podpořili, dostanou všechny dosud vydané i budoucí bonusy a exkluzivní přístup k zatím nevydaným novinkám, uvádí autoři na webu. Veškeré bonusy, které do Bulánků od 1. září vyjdou, dostanou i ti, kteří si hru již zakoupili na Steamu.

buláncibuláncibuláncibulánci
Zobrazit galerii
(6)

Startuje multiplayer

To ale není vše. Už od 1. srpna totiž bude spuštěn online multiplayer v rámci předběžného přístupu pro všechny, kteří si hru zakoupili. Právě hraní online s dalšími lidmi bude pro mnohé tím nejdůležitějším prvkem, který má hra nabídnout. Multiplayer nabídne hned několik režimů, jako například klasický deatmatch, team deathmatch nebo capture the flag. V měsících po vydání pak autoři chystají další obsah.

Doporučeno
Škoda odpálila bombu. Nové futuristické superauto pro GT7 vyráží dech, jako první jsme ho vyzkoušeli Škoda odpálila bombu. Nové futuristické superauto pro GT7 vyráží dech, jako první jsme ho vyzkoušeli 25. dubna 2024 12:00

Studio SleepTeam na webu mimo jiné zveřejnilo přesnou road mapu toho, na co přesně se hráči a hráčky mohou po vydání hry těšit. Patří sem například balíček map, tréninkový režim, továrna na hrdiny, kde si můžeme svůj polštář přizpůsobit, nebo v neposlední řadě verze pro konzole. 

Domů
Sdílet
Diskuse