Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2023 20:22
Čas čtení 0:31
Tereza Patočková

Zjisti, jaká bys byla barbie nebo ken. Nový AI nástroj ti to umožní

Zjisti, jaká bys byla barbie nebo ken. Nový AI nástroj ti to umožní
Zdroj: Bairbie.me
ZAJÍMAVOSTI BARBIE
Uložit Uložené

Vypadala by tvoje panenka barbie jako nestvůra z hororu, nebo jako tvá věrná kopie? Teď to můžeš zjistit.

AI vývojáři a vývojářky jdou s trendy, a tak se nemohlo nestát, že by dříve nebo později nevznikla aplikace, která tě převede do podoby barbie panenky. Lidé si často stěžují, že panenky barbie, které jsou vyrobené podle skutečných slavných osobností, nevypadají jako jejich předlohy. Díky nové webové aplikaci bairbie.me můžeš zjistit, jak by na tom byla tvoje panenka. 

Aplikace má pomocí umělé inteligence vetknout panence tvou podobu. Uživatelé už ale na sociálních sítích sdílejí i výtvory, které vypadají spíše jako monstra ze spánkové paralýzy, aplikace tak tedy určitě ještě nějaké mouchy má.

Jen dej pozor, web porušuje zásady ochrany a zpracování osobních údajů Evropské unie (GDPR), v podmínkách užívání vůbec neuvádí, jak se osobní data budou chránit a dále využívat. Varovalo před ní například polské ministerstvo digitalizace. (Aktualizováno 4. 8. 2023)

Vyzkoušej nástroj tady
Domů
Sdílet
Diskuse